Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a istino sto nepocnes razbijati vec jednom...umjesto sto sjedis tu pred monitorom i pljujes... svaka cast dubiozi...popularniji i prihvaceniji su van nase kvazi-drzave....
ZAISTA LIJEPO JE CUTI KAD ZAGREPCANI PJEVAJU PJESME NASE GRUPE...SVAKA CAST MOMCI
ne zgradu polupati, divan objekat
Ne seri matere ti!
Bijednici jedni... izdali su katastrofalan album i prodali ga tako sto su koristili proteste kao kampanju... grozan vam je album, lazni umjetnici. Kao sto Edo Majka ekonomski exploatise srebrenicku tragediju, tako i vi iz Dubioze i Dosta pokreta stvarate privid građanskog neposluha. Hajmo polupat onu staklenu zgradu EU na skenderiji... oni nam nacionaliste odrzavaju na vlasti sa aferama Karadzic i slicno pred svake izbore... dok njihove banke isusuju krv iz naroda. Majku vam kolaboratorsku!
Glavni organizator koncerta je Bosanac...
loodilo brale....odlični su