Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoko bolesna, kome se ne slusa, nemora ni doci
Bolje da to veče gledate BARCELONU i real a ne ovog ofarbano-obrijanog četnika,a ako već idete na koncert ponesite jednu ŠAHOVNICU,pa jel PRAZNIK IL NIJE:)
Evo malo da se podsjetimo Bajage u bliskoj prošlosti :))) Bajaga, Riblja Čorba, i Dejan Cukic http://www.youtube.com/watch?v=DYcVjd2gP1k Možda i ovu zapjeva u Domu Mladih :)))))
nekako me bajaga uvjek posjeti na dobra stara vremena :)
ne znam da li je ta vijest dosla do teba ali Merlin jos uvijek nije odrzao koncert u Beogradu...ako se vec pozivas na Dinu Merlina.
Ovaj ljigavac je sad i u Sarajevu. Haman zafalilo para pa sad more se svirati i u najnovijem Pazaru. Kad je krajem 80-ih pjevao svoju pjesmicu o Rimljanima, tad ko biva nije mislio na kosovske Albance i Srbe. Ne znam tacno taj text ali otprilike ide \"sve je manje Rimljana a sve vise varvara\". Gov.ar jedan...
Ovi pojedini ljudi koji komentarišu fakat nisu uredu, beskičmenjaci jedni bolesni....ne, vi ste bakterije, ja neznam kako opstajete u životu...neko je vas dobro mlatnuo u glavu dok ste bili mali Sa-x, poduzmite nešto, da ne bi ovakvi anonimni levati što sjede u mraku za računarom, a u stvarnosti ne smiju pisnuti nikom ni riječi, pisali svakakve gluposti
za zalibo me racku za bajagu
MERLINA NE MOGU OČIMA GLEDAT, AL MORA SE PRIZNAT DA JE MERLIN PJEVAO ZA SLOBODU BOSNIAE, A BALJAGA NIJE BIO POD SNAJPERSKOM VATROM I PJEVAO JE PO BANJOJ LUCI 1993. PODRŽAVAJUĆI GRANATIRANJE BH GRADOVA OD STRANE ČETNIKA FAŠISTA!!!
Vi stvarno niste normalni
Stvarno ste bolesni! Bajaga legendoooo, stipu papke i bolesne price!!! Ovi komentari nisu \"moje Rajvosa\" ............ ma, ko zna zna :)
DZEKO je msuliman ali nezna da pjeva.. jedva je naucio da cita.. sta mislite kada bi on odlucio da recituje u domu mladih,koliko bi se MUSLIMANA skupilo ?
@koncert Nemoj zaboraviti da je 93. bio rat uveliko i nemoj zaboravit da je Bajaga ipak srbin,svako svoj narod podrzava.I Merlin je pjevao o vojsci BiH i sta sad,on moze da pjeva svojima a Bajaga ne moze?
o boze, glupost se nastavlja
čast prošlosti,ali u sadašnjici se ovo zove sranje preko granja.....