Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZIF GLJIVA je NAJVECI KANTAAUTOR SVIH VREMENA.. BOSNA4EVER
zvijezde turbo folka nastupaju u sarajevu naravno, ne u zg!
vrijedi usput spomenuti da će u istom periodu na opšte zadovoljstvo obožavatelja biti održani koncerti Dragana Kojića Kebe i Sanje San. nije isključen nastup ni Sandre Afrika. svak svira ondje gdje ima publiku!!!! a imena spomenutih izvođača govore o nivou kulturnog napretka sarajeva i zagreba!!!!
bruce springsteen mu ne moze papuca okrenut. cinjenica.
E moj randy , a tko je to spring.... , kako reče da se zove !!!!!! To je stvarno individualna stvar , ko je za tebe ,mene ili nekog trećeg najveći , uopće nije bitno.Neka svako od nas uživa u onome što voli !!!! Pozz !!
http://www.bangitout.com/photosb/?level=picture&id=2925 handri ih sa bozicnim pjesmicama
Nije veći od Springsteena, da ga j...š.