Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da naglasim da sam Sarajka i Jacina prijateljica. Ona je davno prije bolesti željela da se vrati u Sarajevo. Na upite o mogućnosti zaposlenja u muzičkoj produkciji BiH joj je odgovarano da je predugo bila u Japanu, i da ne zna kako stvari ovdje sada idu. Nakon bolesti je prvo došla u Fojnicu, a kasnije u Sarajevo, tražeći da joj se vrati NJEN stan. Umjesto toga, dodijeljen joj je stan na Ilidži na četvrtom spratu u zgradi bez lifta. Ženi u kolicima. Tako da je sada u BL, umjesto u svom gradu. A ja kao neko kome je jedino stalo do njenog zdravlja mogu samo da se zahvalim Banjoj Luci što joj pomaže onako kako mi nismo znali, bez obzira koji bili njihovi razlozi da to rade. Svi koji Jacu znaju se slažu da je ona jedno nevjerovatno predivno biće, apolitična i puna ljubavi za sve LJUDE, bez obzira na nacionalnost. A ako nekome još uvijek nije jasno zbog čega Sarajevo mora biti uz Jadranku kao njen grad, neka posluša ovu njenu pjesmu: http://www.youtube.com/watch?v=hYun2RBqy0M
Čitajući komentare na bilo kojoj temi...na bilo kojem portalu, dođem do zaključka dasu na Balkanu svi \"smrdljivi\" i to baš svi...ne samo Srbi... Ne može proći niti jedna tema, koja je za pohvalu a da se ne spomenu jedni, drugi ili treći koji su smrdljivi, koji su fašisti, nacionalsti...ubice itd....itd. Pa dokle ljudi više??? Organizacija i namjena koncerta za svaku pohvalu kao i učešće Jadrankinih kolega. Svaka čast!!! Bilo bi lijepo kada bi se ovakvi koncert dešavali češće.
Jadranka je ionako rodom od Laktasa.
Dino Merlin je odlično otpjevao, šta će čovjek je humana duša! A ja on ipak nije bio tu isto ko što je bio patriota za vrijeme rata pa branio BiH iz Hrvatske, Švicarske, Njemačke, Barcelone... Gdje si bio ti kad je nama bilo najteže, najlakše se pojavit da samo pare pokupiš!!!
Cestitam svim umjetnimicma koji su se odazvali na koncertu Jadranke Stojakovic.Banjaluka se pokazala pravim srcem prema Jadranki neka to sada Sarajevo pokaze i neka joj vrate stan u koji se ne moze jos useliti.
A gdje je tebi mozak?
Čuj Servi i kultura, a jesam i ja glup ccc
Duvaj ga nemanji kusti, ološu smrdoslovenski
Najedi se vanago, lažljiva gnjido
Stanovi se vraćaju oficirima JNA/č.etnicima, pa se mogao SDP potruditi i njoj da vrati njen, a ima ih mnogo zaslužnijih kojima je ovaj grad dužan odati počast pa ne odaje, tako da ne rise, ti \'dugogodišnja prijateljice\'.
Svi su ovdje \'sarajevska raja\' dok im se ne pruži prilika da odu \'svojima\'. FUJ! p.s. gdje vam je ta Banjoj Luka?
Davidovic ti TATA!
Gertruda Munitic, Jadranka Stojakovic...to be continued. Imena im ne valjaju, sta ova jednonacionalna seljadija zna o Sarajevu, nista!
Jadranka se vratila se u BiH, Sarajevu i kući – i naišla na zatvorena vrata. Preciznije, oduzet stan. Bolesna i s oštećenjima koja su je dovela do invalidskih kolica, Jadranka Stojaković smještena je u lječilište Slatina nadomak Banjoj Luke. Sarajevo je još jednom pokazalo svoje bešćutnije i surovije lice, te svaka priča ovdašnjih vlastodržaca o Jadranki Stojaković ima isključivo i samo prizvuk licemjerstva. Uostalom, ovaj grad je dugo i bez Gertrude Munitić, koja je, takoreći, otjerana u Zagreb. Spisak je poduži i sa svakim narednim imenom, sramota veća. Ime joj ne valja.
a sto si ti toliko glup?
@@ludilo Ja citajuci tvoj komentar, mogu samo reci da tebi rijeci idu iz malog mozga, ako znas cemu on sluzi, onda ces znati i zasto to kazem :) ! Nigdje nisam osudio umjetnicku velicinu poput Jadranke, vec se moje pitanje odnosilo na to, otkud kod ovog dokazanog _.c._.H._.E._.t._.n._.i._.k._.a._ Davidovica, svi smo mi gledali na tv-u ko je on, i kako lijepo \"pjeva\", kad kazem pjeva, mislim na pjevanje _.c_.h._.t._.n._.i._.c._.k._.i._.h._ pjesama ! Nije ni Jadranka totalno neuopznata situacijom ovdje, i sigurno je cula ko je ta zivotinja, pa me cudi otkud ona \"tamo\", prije svega se misli na jazbinu tog krvoloka ! Ja nisam cuo za termin \"plemenska sela\", pa me prosvijetli, il to samo ima u vokabularu ovih \"orginial\" Sarajlija :) ? Da ti uljepsam dan, u Sarajevu sam rodjen, tu su moji zivot dali, kako bi pametni poput tebe hodali ! A ti idi pa se ulizi Davidovicu ;) ! Jadranki sve najbolje ! Ko je gledo koncert vidio je \"ajmo smrdska, ajmo smrdska\" !
a šo baš u balanjuci??