Nastavak najbolje zabave u gradu
96
Mucha Lucha vas neće razočarati ni ovaj put
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja žurka u gradu, sto jest jest. Nema puno seljaka, cijene pica razumne, odlicna muzika... :D
Fakat dobar dernek..
Super stvar da ne izlaze kompleksasi koji su navodno alternativci i furaju furku samo da bi bili uber mega giga kul. Sad pritisnite prstice prema dole, ali goddammit, kad vidim slike onog idiota sa kozijom bradom ( koji je obicni seljober ali nekim cudom je naucio par stvari od normala raje) tacno mi se smuci !!!
ma koja gradska raja?....koja piva? pa vi ste alkoholičari....jedno je gradska raja a drugo su pederi.
@herah..svaka cast brate....go papak se drugacije i ne moze nositi sa gradskom i urbanom rajom...jedino sto zna je dati neki polupismeni i zajedljiv komentar...zivjeli tzv. narkomani, pederi, alternativci i kontrashi...cheers!
obozavam besposlicare i glupane koji po citav dan uz pivu koju im je mama kupila komentarisu po klix-u i pljuju po necemu samo da bi napisali nesto. prejaki ste i obozavam da se smijem vasim kritikama jer su obicno preglupe, zivjeli i kad popijete tu pivu lijepo na ovog asima nekog dje on nastupa i drago mi je sto upravo nema na MUCHI takvih kao sto ste vi :) zato MUCHA LUCHA i postoji :))) HVALA VAM!!!
kad ja nastupam?
sve go peder i narkoman mogli bi se organizovat pa malo šutat \"lopte\"
pogotovo onaj čupo istetovirani gad
hoce li se ikada u sarajevu pojaviti iole dobar dj...mislim da su jedan ili dva poslije rata napravili minimalne karijere vani, ostali maltretiraju raju po opstini centar...jednom bio,muzika preglasna,za pice ti treba po sata, dj-evi lokalni glupani i tako,standardno sarajevski
Sve goli besposlicari i narkomani. Paraziti.
Ostao si bez argumenata. A ja sad odoh u život, gledam na sat da mi prođe radni dan. Još malo,hehehe.
dosadna si brate , go fet a life :)
Nije šija nego je vrat. Bend svira, halo, bend sa instrumentima, ovi odvrću i privrću dugmiće.
Eye-opening bas! Beskrajno ti hvala!
sviraju breakbeat , drum and bass, dubstep , dancehall . reggae