Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelja sutra dolazi iz Mostara pun voz tvojih mostaraca;))
Ljudi je li ovo znaci da Sarajlije i Mostarci nece biti skupa???
Svaka cast zelja.....ti si nas z. colic br 2
DOLAZIMOOOOOOOOOOOOOOOOOO :))))))))))))))
promijeni sebi nadimak u nacista ili sovinista. Bolje ti pristaje.
neslusam to smece...koje je samo malo kavlitetnije od Cece, mece, kuce...nemislim da to sto je malo manje losh od pomenutih, isti vrijedan ikakve paznje..ali ima ih sigurno koji to popuse... A za Mostar...Mostar odavno nije ono sto je bio, pa ce i pjevac, ili pevac kako se predstavlja sa onu stranu Drine, na kraju biti dobro prihvacen... fuj!
Svaka mu čast, trudi se da bude drugačiji... Mislim da on nem apotrebe da kupuje ljude, u moru škarta i folk s***a, on je ipak malo kvalitetniji! Eh kamo sreće da sam i ja otišla iz Sa, ne bih imala traume iz rane mladosti...
Ne glupiraj se! Sta je trebao da saceka HOS, MOS, HVO itd da ga vodi na \"dragovoljni\" rad? Ako si iz Mostara onda znas da je 99,99% Srba, koji su na njihovu stetu ostali u Mostaru 1992-e, bili 5. kolonija!
Nece nas valjda za ovaj sitnis kupiti...neke hoce sigurno...brzo bu zaboravljamo bijeg iz \"najdrazeg mu grada\"... gadi mi se...
To Zeljko... samo se nadam da nece mostarski papci doci na koncert pa ces se pokajati.
a valja napuniti zetru, al deru narodnjaci pa nema veze