Tekst napisala za Brunu Marsa
25
Mostarka Caylana snimila singl "Sing with me"
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja smo mi mahalska zemlja, a dokaz su ovi komentari iznad!
Da mi je znati sta ste vi uspjeli uraditi u zivotu i u cemu ste vi talentovani pa sve sto neko drugi uradi a jos pri tome ima korjene iz BiH, naravno nije dobro i ima stotinu mana. Zalosno!
Odličan glas i pjesma; slatka je, još samo mora poraditi malo na stylingu.
bogami ja kad dođem u bosnu (da donesem para ovoj fukareštini od rodbine i spiskam par hiljada australskih dolara) prepadnem se na šta liče bosanke uopće (a i hercegovke)
..I ja sam jednom davno napisao pjesmu za Pink Floyd ali je.biga oni je nisu ni pogledali.Velika steta..obostrana.Tako i ova Cakana,nudila Bruni svoju a on nista..te je ona brze- bolje dok on jos nije skontao da ce to biti mega svjetski hit, ona snimila u rotirajucoj sobi rotirajuci hit.Nekako u isto vrijeme dolazi ovaj producent Ne Profitu u rotirajucu sobu i pita mogu li i njega umetnuti u spot i sobu.Kamerman je rekao nix a\'l ona je rekla yes.Njeno yes je bilo jace od kamermanovog nix..I tako oni zavrsise i ovaj spot koji je postigao rekordnih 12 gledanja u samo prvih deset dana.
Da ti znaš tako dobro geografiju/zemljopis i historiju/istoriju/povijest znao bi da je prvi Hercegovci Kosače bili bosanski plemići, tj. Bosanci. Tako da ti je priče bezveze. A što se tiče Azrice, njoj želim sve najbolje. Odlično pjeva, lijepa je, zgodna i još joj samo fale dobre pjesme i put do uspjeha joj je otvoren. Azra, sretno na tom putu! Ah, da, i rado bih s Azrom otišao na kafu. Azra, ako čitaš, javi se ;)
Svaka cast. Svidjela vam se muzika ili ne - svaka cast.
Odlično sarađuje sa mnom već par godina, posebno sa njenim međunožjem imam odličnu saradnju!
gledaj komentara!!!!!!!!!!!!!!!! šta ima veze što je muslimanka! ona je iz Hercegovine i nemožete govoriti da je Bosanka,,,vi muslimani imate krizu identiteta,,,ni sami neznate kako bi se izjašnjavali niti vam je jasno... ne znači da su svi Bosanci Muslimani,niti da su svi Hercegovci Hrvati,,,to je samo tako geografski zapala većina u jednom i drugom djelu,ajde ŽIVILI
pa valjda joj je producent momak
@ Ako je mostarka znaci nije bosanka, jadan ne znas ni geografiju, ovo ne govorim radi hrvata, nego radi hercegovaca. Poz od bosanca.
Ja sam ponosni sarajlija i usput pitar, sto nije bitno sad, ovoj curi zelim sve naj, nisam presluso pjesmu, niti cu, zelim joj sve naj samo zato sto nije iz sarajeva! Gade mi se ovi nasi satro novi pjevaci, polu sandzaklije ili nake maje, dzumhuri..ko su ti?! Samo da nije odavde da me ne bruka! Nekad sam se ponosio dugmetom, colom, pusenjem, indexima...sad kerovi.
Azra Begić je još kao dijete osvojila dosta nagrada i dobijala izvrsne kritike od ljudi koji se bave muzikom.Ona je odavno naša najbolja pjevačica i prava je šteta što je nismo nikada poslali na eurosong.
http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/111/503a3f533170de7f44fea95fbb3021a9/l.jpg To je ta Caylana samo je bitna Njmečka sve ostalo je nebitno.
Daaaavno se ona...probila.
Zguzio bih je..
Kajlana :D