Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EKV ....dobar band mada je u Yugi bilo barem 15 boljih
Samo svirajte momci...muzika EKV-a ne poznaje granice. I za 100 godina neki klinci će sjediti u sobi, slušaće EKV i misliti svojom glavom.
Za prosjecnog balkanca -"to su nedostizna polja".
Ne znam ko jos slusa ovu muziku
To ti je klasika moderne alt/pop/rock muzike na prostorima smrdljivog balkana za razliku od tradicionalnih narodnih poskočica uz koje su balkanska govna ubijala, klala i silovala!
sta ovo znaci? " Mnogi bendovi su tokom godina obrađivali njihove hitove, ali ono što je karakteristično je to da se imitacije tema kojima se Mladenović bavio kao i njegovog jedinstvenog pjesničkog stila stalno pojavljuju u muzici mnogih novih mladih bendova."
Hoce da kaze da su mnogi pjevali pjesme EKV-a, a da danas mnogi pokusavaju da kopiraju EKV STIL. Samo ako moze kako bez rada. I talenta. EKV je u svim postavama bila ELITNA grupa. Koja se uz to ODIRALA od vjezbe. Nazalost, odirali su se i od heroina.
milano je propo ko nikad....i velez jadni bi ih pobjedio
Vazno je i ispostovati publiku. koliko god ih bilo. Klix clanak sa albumom bez slika publike....