Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sta sandzaklije, siptar i kofol has muslimani \"bosnjaci\", istjera se iz grada.. ovaj covjek cijeli rat proveo u svoj grad, da na kraju u miru napusti nase sarajevo, zbog ove seljacke kulture sto nam je dosla..
Ekipa iz Crvene jabuke, Losa, Djuro, Nele, Kusta, Brega, Cola, Jadranka Stojakovic,... ne zive u Sarajevu. Davorin je mrtav. Kemo je poslednji mohikanac Sarajeva... Dino Merlin ne spada u gore pomenuto drustvo.
bubuljičavi iz prevodilačke \"redakcije\".....kakve ti koristi što pišeš i sam sebi odmah staviš 15 lajkova kad dobro znaš da nikad u životu nećeš imati m.u.d.a da mi to kažeš uživo. Meni je dovoljno da znam to.
Bolestan si momak u kojoj zarazi i primitivismu i bajci ti zivis u SKOLU HEBALA TE SADAKA !!
neka su ti č.e.t.n.i.c.i Nele i Kusta društvo a Dino papak šteta što si preživio rat da to izjaviš tonete, džabe vam je, Sarajevo će za par godina biti baš ono što treba, potpuno otvoreni grad a \"raja\" neće postojati isto kao što je nema nigdje u svijetu već svako živi po svom ćeifu i nezamislivo se čuditi nekome za nešto samo ti nisi nikad prešao Savu a kamoli dalje da vidiš šta znači metropola
Ovdje bi vecina izgleda jos ratovala, majku livam j...m! Sta vas boli qu.rac gdje pjeva Kemo. On je za razliku od mnogih, cijeli rat bio u Sarajevu, nek ide sad pjevat gdje hoce, sta treba, sjedit i naprdivat ko i vi, jadovi primitivni!
ko je ovaj j.a.d što dislajka k.u.r.v.e mu se n.a.j.e.b.e.m kojoj se omakao pa ga rodila fakat si retardiran k.o.m.u.nj.a.r.o, ti možeš c.r.k.n.u.t.i ali da Kemica i Džoni zajedno sviraju opet ne bi napunili Arenu....a kamoli 3 noći zaredom, zato zaveži koga boli k.u.r.a.c za šačicu vas \"urbanih\" n.a.k.a.z.a ne izlazite iz kuće, samo po forumima s.e.r.e.t.e
Neka te Kemo ne idi šta ćeš i ovdje.
E moj Kemo!!!! Hoćeš li im pjevati i onu \"Da ti roknu samo dvije\" ??????
Kemara,idi malo prilezi,odmori. Ja cu sad pucat dislajkove.
. KUKAST MI JE NOS I CETVRTASTA GLAVA i ZVALJAVI SAM PRIMITIVAC I MAHALAC I JA PRIPADAM SARAJEVU !!!! .
Karina prodana,Slovenija,Hrvatska ,Srbija i Tanzanija
Profa filozofije iz II gimnazije veliku sisu ima
Što se mene tiče on je odavno umro...nemam ništa protiv toga gdje pjeva...svugdje normalnih ljudi ima al imam protiv toga što je lajao da neće nikad više pjevati u beogradu pa na kraju i na ekavici pjeva...što se mene tiče odavno je rahmetli...!
Reci ako Bog da.
ti ćeš napuniti Savu ako pokloniš ulaznice, jadu ulizivački, živiš u Zg a ližeš pedu sarajlijama i svaka druga ti je raja raja raja raja... LEGENDA ode i napuni Arenu 3 noći zaredom bez zalijepljenog plakata.... i sarajevski šljam se nađe pljuvati takvog čovjeka. Zato i jeste niko i ništa u rodnom gradu, još su vam samo forumi ostali a kome je to bitno? to ne postoji...