Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha............Supacc
@... HipHop je kultura a rap je samo jedan element te kulture, balavac jedan kontra los ti je spot, mogo si ovo bolje, kamera ti skace non stop, krupni kadrovi u ovim dijelovima sto se prebrzo micu su fkt preteski za gledanje lose snimljeno skroz pozz
Pjesma prelijepa :)
BRAVO!
gdje ostatak pjesme????
Podrzavam sve mlade ljude i muzicare, pa tako i ovog decka. Ali ne mogu da ne primjetim da ni pjesma ni spot ne odisu nicim originalnim. Steta. Aranzmanski, beat ispod je staromodan i prezvakan vec stotinu puta. Gotovo potpuno isti spot je imao Edo Maajka za film \"Ljeto u zlatnoj dolini\". Malo originalnosti ne bi falilo. U svakom slucaju sretno!
Realno malo poslusao i ovaj lik \"Prljavi Hari - Moj Hit\" je prejak za sve ove ovdje
Frenki, Majka, Kontra Mustang je stocar iskomplexirani.
mustang 25.01.2010. u 17:44 He he , koji folk , bitno samo da se sarajevo spmene i odmah numera ko zmaj , a to sto bih ima dva najbolja repera ili ti hip hopera ili nazovi to kako hoces na citavom balkanu e tu lezi kvaka 22 zapravo oni su brcaci ili ti tuzlaci pa su omah svrstani negdje ili ti nigdje , ovo je cista smijurija od muzike ... POSEREM TI SE NA TE TUZLAKE I BRČAKE ! Smješno! Buraz ti nemaš izgrađene kriterije kako bi svrstavao nešto u dobro ili loše, urbano ili \"folk\". Poradi na svom obrazovanju, kako muzičkom, tako i na ostalom. A što se pjesme tice, i nije nešto. Respect Emiru i Đakoliju na spotu. A sarajevska tematika već odlično obrađena od strane CCC-a .
bravo zlatane :) fin spotic :)
To Zlajke,samo naprijed!!!
odlicna je pjesma i spot! dlaanbeaatz
He he , koji folk , bitno samo da se sarajevo spmene i odmah numera ko zmaj , a to sto bih ima dva najbolja repera ili ti hip hopera ili nazovi to kako hoces na citavom balkanu e tu lezi kvaka 22 zapravo oni su brcaci ili ti tuzlaci pa su omah svrstani negdje ili ti nigdje , ovo je cista smijurija od muzike ...
Bravo, svaka cast momku, super je ovo
Bravo care. DBDBDB BEJBEEEEE