Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja komsinica, veoma lijepa i nadarena cura, ali ga pretjeraste u ovom clanku, poznata u citavoj BiH i svijetu, pa ni pola komsija nije culo za nju 😂😂 Ko zar ja da se bojim, Mostarka prava od glave do pete... Pozdrav Azri ;)
...brena je imala minimaxa, caylana youtube a commie klix. šaban je imo snežanu.
Šaban je bog za sve njih.
To curo, rodila te majka....BiH je uz tebe
ja jedva izdržo do tridesetprve sekunde
Ja uporno tvrdim da je Ljepota Bosanske Zene liga sama za sebe, nesto neprevazidjeno.... A minusi u pljuskovima ( doduse i plusevi). Pa evo, uvjerite se, jos jednom: Miss Azra Begic, everyone.
Hajmoooo sad lajavci ,čim je naše ne valja. Svaka čast djevojko !!
Ona je počela karijeru prije 12-13 godina kao dijete, a pjesme joj je pisao Esso Beštija.
Ko lampa !
Stvarno, novinarstvo dno dna; sta ima veze to tako, neko tamo snima, slika ilo skida se i slucajno nosi BH ime
Da sam vam ja platio članak kao ona i vi objavili ovakvo smeće, tužio bih vas i tražio povrat novca plus nadoknadu za duševni bol. U oštroj konkurenciji trash novinarstva na klixu, ovaj tekst je kategorija za sebe.
cekam je na kalmanu
bosanac i muzicki spotj bez dvosjeda i voznje auta ne moze
Krsna Hercegovka ! Ima glas, a i stas. Volio bih je cuti kako pjeva sevdalinku:)) Samo ne svidja mi se ovo umjetnicko ime Caylina. Ljepse je ime Azra i trebala je ostaviti to ime.
@kiksi11 ..nekad zilha - nekad silvana. ybg, oće reć, nejma pjesme bez bosanke/bošnjakinje. jedino tereza ruši koncept.
...što li nestade kiksjev koment...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ZAboli me za njen singl. Nisam u americi.
meni je ovo dosadno, ja volim metalike
Hahahaha