Nazivaju ga "Čola dva"
184

Mirza Selimović impresionirao izvedbom na proslavi: Nadmašio je sve svoje idole

L. R.
Mirza Selimović (Screeshot/Instagram)
Mirza Selimović (Screeshot/Instagram)
Popularni bh. pjevač Mirza Selimović jučer je putem svog Instagram profila podijelio snimak sa privatne proslave i time oduševio svoje pratitelje.

Bh. pjevač, kojeg mnogi nazivaju nasljednikom Zdravka Čolića podijelio je snimak u kojem izvodi jednu od vokalno najtežih i najemotivnijih Čolinih balada "Kao moja mati" i impresionirao goste, ali brojne fanove na Instagramu.

"Kad ti jednom srce slome, ne vjeruješ nikome", napisao je Selimović stihove balade u opisu objave.

"Kakav glas, svaka čast", "Momak koji nema konkurenciju. Ima nevjerovatan glasa, a on zrači dobrotom i skromnošću", "Najjači glas trenutno", "Bravo Mirza", "Maestralno", "Čola dva", "Kakva si ti veličina", "Najbolji", "Bez konkurencije", "Bravo kralju", "Je li realan", "Nadmašio je sve svoje idole, pa i Zdravka Čolića", bili su samo neki od komentara.

Inače, Mirza Selimović je postao popularan nakon pojavljivanja u regionalnom muzičkom takmičenju "Zvezde granda", gdje je 2014. godine i pobijedio i nakon toga nastavio nizati uspjehe u svojoj karijeri. Neki od njegovih najvećih hitova su: "Boliš me", "Mora da je ljubav", "Imaš me", "Ne dolazi u snove", "Ti i ja", "Mjesto zločina" i brojne druge.