Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvjerojatnije je riječ samo o "napadu" na slavnu osobu jer jako dobro znamo da se uvijek blati slavne i na sve moguće načine pokušava izvući novac.
smrt čudovistu
komentar
NO COMMENT, Stvarno je postao...
trebo bi se malo poigrat sa Bushom
sta ce kreten jedan djecu swilije netreba ga nikako pustat
komentar
u zatvoru je njemu mjesto da da da siluje djecu fuckin nigga
ma raji se ide da dignu pare,a ko zna mozda je i ovaaj MJ pedercina.
Ne kazem da je nemoguce, ali poprilicno mi je tesko povjerovati zbog nacina na koji vecina amerikanaca razmislja. Procitajte vijesti na oom linku: http://www.foxnews.com/printer_friendly_story/0,3566,103557,00.html pa cete vidjeti na sta mislim, mislim da je ovo pokusaj velike prevare od strane BOLESNIH umova!!! Doduse i sam MJ je poprilicno cvaknut, ali mi je fakat tesko povjerovati da je takav kakvim ga prave!
dobro je meni stara govorila da se pazim cika koji nude bombone...
jos ima obraza da dize dva prsta.... majmun dabli majmun... dabogda dobio dozivotnu, ali bez privilegiranog apartmana u zatvoru... da ga malo oni jos veci idioti nego sto je on sam, koji tako voooooole male petre panove poput njega, nauce sta je to "sanjarenje... " pa da vidimo hoce li ikad vise rec da ga je otac "zlostavljao"... idiot bolesni, bolestan kao i drustvo oko njega
tako mu i treba kad je majmunice jebavo...
3 miliona, my bad ;)
ja sam cuo da je kaucija 'bail' 3 biliona a ne miliona....