Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već 15 godina nemaju nijednu pravu pjesmu :) Valjda ovih 600 čuvaju za crna vremena. Naravno, jedan od glupana koji rade na ovom portalu je opet pogrešno preveo.
Hajde hajde, da se ove ovda metalike imaju na šta furat..
Metallica do 1990 DA, poslje je neko natezanje pokusaj necega novog da se objedine stare i nove generacije..po meni i nisu bas nesto uspjeli. Mozda jedino Iron Maiden da je uspjeo u tome, mada i oni sa zadnjih 2-3 albuma se koprcaju na starim hitovima LIVE. Rado bih vidjeo i Metallicu i Maiden u Bosni:)
ako su im te pjesme ista kao one sa poslednjeg albuma bolje da ih onda ni ne objavljuju...
opet ovi "novinari" lupaju gluposti. nemaju 600 pjesama nego 600 riffova od kojih kontaju napraviti pjesme. nemaju 150 pjesama u karijeri dugoj 30 godina a da imaju 600 u zadnjih 5-6 :D
600 krvnih zrnaca. Ma idi. Al hajd, de eto...