Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzsvo uvazavanje svih onih koji su ostavili svoje komentare, ali je zalosno da ne moze ni jedan human gest da ne prodje bez papannskih komentara. Treba pozdraviti i skinuti kapu svim ovim muzicarima koji su se odazvali da pomognu jednom covjeku, da pomognu jedan zivot, to je za pohvaliti. A kretenski komentari su zaista suvisni. Edo, da ti dragi Allah dz.s. da sabura i da izdrzis sve ovo, a uzdati se u Svevisnjeg da ce uslisati molbe svih nas koji te cijenimo prvo kao covjeka, a onda kao muzicara. Selam i Pozdrav svim dobrim ljudima ma ko oni bili, ma gdje se oni nalazili.
meni je zao sto je Edo bolestan, a ti si pravi papak sigurno bi otiso na nekog folkera koji je bio vani za vrijeme rata, a njih dvojicu ja sam u ratu slusala i sjecam se da su bili tu
Ne mogu da vjerujem da je Edo bolestan!! Svakako da ću doći na koncert. Čudi me zašto Hari Varešanović nije u ovoj grupi izvođača?! Sve najbolje želim Edi, vjerujem da će on to pregurati... laf je on :)
Sa refkinim ahbabima rasprodali bi zetru za 20 minuta !!!!!!!!!
Dali neko zna gdje mogu da kupim, ili u naj boljem slucajau skinem album od \"Ede Mulahalilović\'a\" taj sto je izasao pred rat, mislim da je i jedini koji je izdao, vec dugo vremena trazim taj album i nikako da ga nadzem. Hvala naprijed ako neko moze da mi pomogne.
Muradif i ja dolazimo na koncert.
Stvarno lupetate,Edi želim ozdravljenje
Ih kad se sjetim, stopamo na makarskoj rivieri nas dvojica i stade narandzasti stojadin. \" Di cete vi?\" Reko\' \"do Splita\", a kasetofon Blaupunkt-ov i \"vrti\" stvar \" A sta cu ja kad tebe nema, to mi je sto mi je, a sta cu ja bez tebe kada mi zime zazime\". Ih kad se sjetim, i uvijek po narodu, jebaji ga tako sudjeno, a steta bogami sto nas malo moze do 90e...Drz\' se Edo!!!
pravi kreten Hari- prepotentni
Sta je sa Harijem? Najvece hitove su mu napisali Adi i Edo.
c8uj bondzovi! allase! pa bolje daadu poluHaHu slusat. 15000 istih albuma u onog bonzovija.
ima pasa, eno ti SMS i Dado, kao i ostale zvjezde sa kojekakvih izbora kretenskih. cuj ima li ko novi? ima li u svijetu ko novi? treba mozda onu Gagu da slusam pored bon jovia?
...ne savijaju se od turneja i zarada, pa nek halale od sebe koji dinar i to rijese kad se mogu klincit s jahtama a ne samo od karata i naroda jadnog cijediti. Edi u svakom slucaju puna podrska da ozdravi
super gest i nadam se da ce biti dobro, samo da dino bude svirao pjesme iz mira a ne ova sranja sto slusaju papci i doslje u zagrljaju sa dijasporom. bio bi red da svira stare pjesme, ako nista onda radi ostalih ucesnika koji su mu raja nekad bili.
stvarno? Aaaaaaaa, pa nismo znali... Izvini naidice! ;)