Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna izrada od Arija!!!Zaista ne znam sta on umislja ko je on?A sve pohvale za Mirzu...covjek je odsvirao fenomenalno!Bravo Mirza!!!Jos jedan dokaz da i kod nas ima Dj-eva koji mogu parirati stranim!!!Definitivno ne dolazim vise u SA na party-je koje organizuje doticni gosp. i ne samo ja,ima nas dosta koji misle isto!
ari je stvarno seronja... a kad sam vidjela face...svi iskrivljeni...uopste ne lice na sebe... dajte...uoblicite se ljudi...pa sve ima svoje granice...sa svim treba znati !!!!
sreca pa sam besplatno usla..inace bih mu jebala znanje.. da ga hoce-arija-neko nalomiti pravo
definitivno sam razocarana u arija
naravno da nije dosao.jer je to ponovo jedan od Arijevih laznjaka..
jeff se nije pojavio?????????,
samo da kazem za pocetak:jebo vas sve redom Ari i daj Boze da ga ko prebije do smrti..Jos jedna izrada za Jeff Millsa!!svaa cast,majku ti jebem...A SVI OSTALI KOJI SU BILI NA PARTIJI TREBAJU DA LJUBE BLACK ACIDA U DUPE..FRAJER JE SVIRAO 5 SATI..SVAKA MU CAST..DOK JE JEBENI ARI- tHE CIGAN MORAO DA SE SAKRIJE DA GA KO NE BI PREBIO...MAJKU MU JEBEM..
sinoć bi super!
valjda na ulazu. nema nikakvih propusnica
Ja sam došla nedavno iz Švedske.Zanima me je li treba neka propusnica za mash ili se plaća ulaz, thanx na informaciji!
redise moronu mali, "dali" se, naravno, pise odvojeno!! o dinu raspravljaj na drugom mjestu, djecace
dali ste glasali za deena
sta mislite o fuadu backovicu dinu i njegovoj grupi plesnoj
sta mislite dali ce din backovic proci u prvih deset
cao