Muzika
898

Marčelo nastupa na Summer Festu u Mostaru

Klix.ba
Marčelo
Marčelo
Objavom službenog line-upa Mostar Summer Festa koji se održava 27. i 28. 6. 2014. na SC Kantarevac, potvrđeno je da nas u Mostaru očekuje nezaboravna dvodnevna zabava.

Podsjetimo, za petak 27. 6. su najavljeni bendovi Elemental, Brkovi te Bajaga i Instruktori, dok nas u subotu očekuju Edo Maajka, Jinxi i Partibrejkersi, muzičari koji već dugo vremena nisu nastupali u ovom gradu što će zasigurno probuditi veliki interes publike.

Dodamo li ovome još i činjenicu da Bajaga sa svojim instruktorima ove godine obilježava čak 30 godina svog rada, baš kao i legendarni Partibrejkerski zabava je zagarantirana.

Ono što iz organizacijskog tima poručuju jeste da će doći do promjene u prvobitno najavljenoj postavi izvođača zbog nemogućnosti dolaska benda Elemental.

"Tako je, line-up za petak malo promjenjen, a radi se o tome da je bend Elemental nažalost spriječen doći na Festival. No, zato je naša publika dobila priliku čuti odličnog Marčela koji će se u petak 27. 6. na pozornici Mostar Summer Festa pridružiti Brkovima i Bajagi", poručili su organizatori.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com objavljen i konkurs za volontere, a potvrđuju kako će na vrijeme biti poznate i pojedinosti o ulaznicama.