Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e majo na sta si spala...
Da fakat, iz ovakve kolijevke kulture, muzike os'la u Portugal. :*)
'obatri' majina fana mi spucase thdn od cega maja jednom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma šta pričate ...svaka njoj čast...otišla iz BiH i uživa , a vi sjedite i palamudite...respect Majo samo naprijed !!!
ne vjerujem baš da uživa, nego kopa i rukama i nogama da nešto stvori, nije ni u Portugalu med i mlijeko, al od ove naše rupe je jedino Somalija ostala gora...
Bravo Majo. Naježio sam se zaista...
hvala stočaru, žade i našoj zemlji što ovo sve razumijem bez problema xD maja predivno pjeva, svaka joj čast. nekako mi fado i sevdalinka imaju sličan duh, nije slučajno kako to ona izvodi :)
po obicaju klix kompleksaski priglupi komentari... bravo Majo, odlicno pjevas fado, nasla si se, samo nastavi i guraj dalje. Cestitam!
Sidje Amalia Rodriguez, nisam te prepoznao. Dosla kebara da se prijavi na djeciji show, a ziri je pustio samo zato sto je iz druge drzave pa se potrudila da nauci njihove pjesme, cisto kurtoazije radi. U sljedecem kolu joj noga ne gine.
da je Ibrahimovic ostao ovdje prijavio bi se na americki " ja imam talent"...
izgubila kompas... zeli po svaku cijenu biti dobra pjevačica, ali...
Molio bih da uradite anketu na linku ispod, treba jos 170 ispitanika u ime nauke: http://questionpro.com/t/AI5go... Traje 2 minuta, samo klikanje nista dopunjavanje i anonimna je :) Hvala svima!!!!!
Prelijepo! Bravo Majo! P.S. kakav smo mi jad od naroda, niko nam ne valja, eto, Portugalcima je dobra ali nama nije. Misljenje Bosanca je mjera svih stvari na svijetu...noooot, sva sreca pa nije.
malo ovih naših šoua, još nam treba i portugalski a ova će maja izgleda provest svoju muzičku karijeru po raznim talent show nadama.
VIDI MAJE, KOMADINA, BAŠ SE ZAMOMČILA, RUKE KAO DA JE TAJSON.
Pokaži nam svoju sliku da imamo "standard " i da znamo kako prava koka izgleda ??? MOLIMO TE . !!!
ne treba ti slika dovoljna ti je rijec "zamomcila" hahahaha
...auuuuuu, rođo....gazda, popiši kafanu kad commie uđe...
...et...lijepo mi dođao da skršimao ovu šoljicao de kafezao...
NA SLICI DINO I LAKA JEDAN DO DRUGOG. NIKAKO DA SE ODLUČIM KOJI IMA SLABIJI GLAS I KOJI MI JE KOMIČNIJI. ZAISTA SU ŽALOSNO SMIJEŠNI. DINO MATORI KO BAJAGI MODERAN, I DA NE BI RATA ZA NJEGA SE DANAS NI ZNALO NE BI ALI..... OVAJ DRUGI KO BAJAGI NEŠTO IZVODI, BOGA MI NA KONCU KONCA SAMO BUDALAŠTINE ALI BOLJE I TO PA ČVAKNUTI KOJI DINAR NEGO RADITI NEKI OZBILJAN POSAO.
bolje prica maja portugese nego dzeko engleski
DŽEKO SE ZA LOVU DOGOVORIO JEDAN PUT, POTPISAO UGOVOR, I NA TEREN, DOVOLJNO MU JE 20 RIJEČI ENGLESKOG A MILIONI NA RAČUN. MAJA SE MORA IZ SATA U SAT CJENKATI, ONA PERFEKTNO MORA ZNATI JEZIK.
i to sto kazes, moze mjaukati, svejedno pare lijezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je Maja Milinkovic,neka,starleta
Da tebi bude jasnije i da saznas,ona se bavi cime i Denijal Ahmetovic.
a ko je denijal?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ani multi talenti. Samo nebo je granica.