Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa debilcino jedna kako će hidroelektrane imati emisiju štetnih gasova
Ja stvarno razumijem da smo, malo je reci,pretjerali sa ovim zagadjivanjem nase planete ali ovo su stvarno debilizmi.Pa sto ne izracunaju koliko hidroelektrane fabrike...itd itd emitiraju stetnih gasova...Madonna je za njih prvacic......
Fakat ne znam koji se debil sjetio da sve ovo \"izračuna\"! :S
JOJ GLUPOSTI !
ti bogaaa... sta sad , imal gdje da potpisemo peticiju protiv odrzavanja koncerta....spremite zalihe hrane ...POCINJE
boli me briga
Treba pustiti ove nase peder sa foruma da ih sviju izjebu jer je to sad trend.....
vala bas, ja ne znam sta cu sad zbog ovog clanka, odoh se ubiti.. :D
Bože sačuvaj! A kako su očekivali da svi dožive spektakl, ali da ako ikako može narastu joj krila i da tako začas obleti planetu? Možda da se teleportira kao princ Čarl, a da ipak mi dođemo gledati je i da isto doživimo! Svašta! Nekima je zaista dosadno!
Nakon Madonnine turneje svijet više neće biti isti.
zbog ovog clanka, odlucujem da ne idem na ovu njenu turneju, pa kud puklo da puklo :)
cak cetiri zamrzivaca?!!! ne mogu da vjerujem!!!