Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO se tako ne osjeca zbog ubijanja u Siriji ? KO i ZASTO propagira ovoliku tugu za Parizom a o Turskoj jedva koji clanak da je bio a od istih terorista su napadnuti !
Zasto nije tuzna na ubijanje palestinaca.
Htjela je reći: Ko sam ja da se zabavljam dok FRANCUZI tuguju. Izgleda da na ovom svijetu samo francuzi tuguju. Drugi uživaju dok ih tlače i ubijaju i dozvoljeno je zabavljati se dok oni pate. E moja Madona, pare su čudo...
KO SAM JA DA SE ZABAVLJAM DOK 4 GODINE RUŠE UBIJAJU I PROTJERUJU IZ SIRIJE KO DA JE U PITANJU BIH ?? Iapk sam ja u Ševdskoj a PAriz nije ni 1000 kilometara udaljen od mene !
....rece jedna narkomanka
Danasnji mediji: ako si poznata licnost spomeni francusku i ides na front pages world wide. Nije madona budala, ona suzu pustila... Ja zamisljam 5 marketinskih agencija koje se takmice ko ce bolju srcekarajucu pricu i scenario ponuditi nebi li bakici porastao rating za x%. Sve se vrti oko para ali sve, jedino mladja populacija i sitna buranija jos uvjek razmisljaju srcem i vjeruju u dobrotu i pravdu.
Koje licemjerje.
Madonna ne seri
Uvijek neko tugujw, madonice nemoj se nikad radovati
Ma kurva obicna
Zena koja je javno priznala da je kabalista i da praktikuje crnu magiju putem medija za zioniste; od spota Frozen gdje se pretvara iz crnog dobermana (dzin) u vrane pa u vjesticu gdje govori u pjesmi Ohm...Ohm gdje doziva Luxcifera do spota "Ray of light" koji simbolizira moc egipatskog "boga" Ra. Tacno je njen koncert napravljen kao simbolizam da zionistima nije nista sveto vec idu da pjevaju nakon pokolja. Oni fakticki slave smrt i zbunjenost naroda napadom u Parizu. Prije nekoliko godina, gradska uprava Jeruzalema organizovala je proslavu grada, na koju je pozvala državnike, ministre i odgovorne ličnosti iz čitavog svijeta, pokazavši im novu maketu grada. Na mjestu Mesdžidul Akse je izgrađen Solomonov hejkel. Da li Vam to išta govori?
12 znakova koji će najaviti dolazak Antikrista/Dedžala 1. Kada starci izgube zdrav razum i mudrost; 2. Kada kršćani izgube vjeru; 3. Kada puk više ne bude imao ljubavi; 4. Kada bogataši izgube milosrđe [postanu neosjetljivi na tuđu nevolju] ; 5. Kada mladež više nikoga ne bude poštovala; 6. Kada siromasi izgube poniznost [skromnost]; 7. Kada žene izgube čednost; 8. Kada brak izgubi trajnost [i stane se vrtiti isključivo oko zadovoljstva]; 9. Kada klerici izgube čast i svetost; 10. Kada redovnici napuste istinitost i strogost; 11. Kada se prelati više neće brinuti za upravljanje [za svoju službu] i kada izgube dobrotu; 12. Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost.
...morel se?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa što se zabavljaš?
ti plači a meni daj pare, more li madona?
Bitch you're Madonna...
...prizlijeva mi od "političke korektnosti". i od lažnih solidarnosti "jer je red". a i od "brige" za razočaranim fanovima.
Zato si otkazala koncert i nisi pjevala u Stockholmu dan posle napada