Muzika
0

Lunar 2014: Prvi festival domaćih DJ-eva i producenata elektronske muzike

Klix.ba
Udruženja Control Music i Zora predstavljaju dvodnevni festival koji će se održati 11. i 12. aprila u areni u Zenici gdje će se okupiti sva značajnija imena bh. elektronske muzičke scene na jednom mjestu.

Etablirani DJ-evi i producenti kao i oni koji sun a početku imat će priliku predstaviti se široj BiH javnosti a posebno ljubiteljima elektronske muzike kao i razmijeniti iskustva i znanja te stvoriti bolju konekciju među njima samima.

Nakon većeg broja događaja na kojima su nastupala svjetska imena elektronske muzičke scene imati ćemo priliku da se uvjerimo da naše domaće snage mogu da predstave jednako dobre ako ne i bolje DJ setove.

Pored dvodnevnog partyja na tri floora, festival će sadržavati dnevne radionice na kojima će uspješni producenti i DJ-evi da podijele svoja znanja i male tajne zanata sa mladim i novim DJ-evima iz cijele BiH.

Na festivalu Lunar nastupit će: Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Billain, Kazoo, Forest People, Alen Milivojevic, Inis Bahić, D.F.K, Woodie, Joma Maja, Miroslav Pavlović, Alexandar G, Borg, Vanyano, Siniša Lukić, Mika, Qle, ZliJay, Indigo, Omanian, Komorat, Paskal Crew, Cycle Six, John Doe, Rub-a-Dub, Zlatnichi, Miss Slave, Bonjasky, Blackfruit, Woid, Word, Tucca, El Mano, Focho, Digital Seekers, Lik Jay, Zlaja a.k.a Kiton, Hibrid, Amar Kay, Black Acid, Gogo, Medo, Azur Odobašić, S.S., Ismar Vrbanjac, Ismar Vehabović, Davor B, Ady Resacovich, Feđa Knajdl i G. Edd.

Ulaznica za dva dana košta 12 KM, a za jedan dan 10 KM. Kartu možete kupiti preko kupikartu.ba i njihovim prodajnim mjestima, Amly Travel (Zenica i Sarajevo), Hennessy Zenica.

Svi koji žele da budu u toku svih dešavanja Lunar festivala mogu posjetiti fun page na facebooku Lunar Festival.