Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko izvještava ovo? Mislim, baš dođe neki klinac i \"napiše\" 5 rečenica. Letu štuke su poslali \"mail izvinjenja\", NISU svirali!!! Umjesto njih je nastupila neka \"umjetnica\", ne želim se ni sjećati tog 10-minutnog mučenja. A ni ostali nisu bili za spomena, osim možda Erogenih Zona. Drugi put kad pišete članke makar provjerite činjenice. Toliko o objektivnom novinarstvu.
cuj koncert a nigdje najave reklame za taj koncert nista
glupko, istocna bosna je u svedskoj, nek se svedjani brinu za nju...
yebo te otac nezahvalni, nama je japan donirao vise od arapskih emirata, kuvajta, tu.rske i rusije zajedno. Sto ce ljudi organizovati koncert za seh idske porodice kad je njima drzava duzna obezbjediti nadoknade... Koji deb.il jbt, bas je steta sto su pojedinci prezivjeli rat
Glupko
Je li bio Samuel Jackson, Alenov veliki prijatelj? :D:D
Ne postoji samo Gorazde na svjetskoj mapi; i nije samo Gorazde bilo poplavljeno, vec skoro cijela istocna i sjevero-istocna Bosna; ako cemo samo za Bosnu...
A jel se iko od njih sjetio da zapjeva za poplavljeno Goražde? Ili to nije fensi?
Koja glupost, Japan ekonomska sila, puni para i lafo mi skupljamo lovu za njih. Sto nisu odrzali koncert i prikupljali lovu za stipendiranje djece sehida ili nesto u tom fazonu!
fula - nisu svirale stuke (bas s.u.p.a.c.k.i od njih)
Svaka cast Bosanci i Seher Sarajevo...!!!
a gdje je ovdje moj toranj
ProRocks na pocetku bio najjaci :)
Svaka vam cast momci.....izdignite se iz pepela i svakodnevne politike lokalnih djilkosa ...
To im i jeste nivo, da pjevaju po humanitarnim koncertima.