Poželjela im sreću
40

Let 3 drži Severininu fotografiju u garderobi, ona poručila: Voli ih ova mala u crvenoj haljini

I. S.
Foto: Instagram/baljak.let3
Foto: Instagram/baljak.let3
Let 3 večeras u velikom finalu Eurosonga predstavlja Hrvatsku, a Severina je objavila da su je članovi spomenutog benda obavijestili da u garderobi drže njenu fotografiju.

"Upravo sam dobila fotku iz garderobe od mojih druga koji nastupaju večeras na jednom festivalu... Najbolji su i ŠČikle su im jako kul! Divite im se ispred malih ekrana i glasajte za njih... Voli ih ova mala iza u crvenoj haljini", napisala je na društvenim mrežama.

Foto: Facebook/severina
Foto: Facebook/severina

Kao što je već poznato, Let 3 je učestvovao u snimaju spota za Severininu pjesmu "Moja štikla", koju je 2006. godine izvela na Eurosongu. Premda su bili u spotu, Damir Martinović Mrle i ekipa nisu nastupili s njom.

"LETjeli smo prije 17 godina... I eto danas i njih u ŠČiklama... Tu je taj mali faktor njihovog uspjeha (i traktor, također)", napisala je Severina ranije.

Mrle je za 24sata.hr otkrio ima li tremu prije večerašnjeg nastupa na spomenutom muzičkom takmičenju.

"Ovo je posljednji put da sam živ, ali lijepo mi je. Nisam pod stresom. Ovo su posljednje sekunde mog života. Moj san je ostvaren, svirati na ovako velikom light showu, gu-ičenja je bilo isto puno, gu-ičenje i light show... Sve mi se ostvarilo. Ovo je veći light show od Pink Floyda", izjavio je.