Do kasno u noć
210

Lepa Brena "zapalila" arenu na Vlašiću, publika uglas pjevala hitove

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Regionalna muzička zvijezda Lepa Brena sinoć je održala višesatni koncert na "Šankanju", manifestaciju koja je na planinu Vlašić privukla više hiljada posjetilaca.

U Sol Azur areni na Vlašiću sinoć je održana posljednja koncertna noć ovogodišnjeg Šankanja, a dobra zabava nastavlja se danas aktivnostima na otvorenom.

Iako je neposredno pred koncert stigla dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi, nakon završenog KDZ pregleda i nastupa Nene Murića na binu je izašla i Lepa Brena koja je održala, kako je i najavila, spektakularan koncert.

"Za profesionalce ne postoje mali ili veliki koncerti već samo veliki ili mali gradovi. Publika vas voli, svejedno gdje pjevamo, da li u sali u Rotterdamu ili areni, stadionu ili nešto posebno za mnogo manje ljudi. Publika prepoznaje da li pjevate srcem ili ne. Ljubav se mora vratiti publici i njegovati je još više. To nas spaja" kazal je Brena te dodala:

"Rođena sam kao osoba koji želi razveseliti i spojiti ljude bez ikakvih različitosti. Večeras smo pjevali srcem i svi zajedno uživali."

Publika je uglas pjevala stihove njenih pjesama, a svjetlosni efekti, pirotehnika i konfeti upotpunili su sinoćnji nastup Brene koja je sudeći prema reakcijama posjetilaca ispunila očekivanja.