Poznat datum nastupa
106

Lepa Brena najavila četvrti koncert u zagrebačkoj Areni: Hoće li oboriti rekord Aleksandre Prijović?

L. R.
Lepa Brena (Foto: I. Š./Klix.ba)
Lepa Brena (Foto: I. Š./Klix.ba)
Lepa Brena uspjela je rasprodati ulaznice za treći koncert koji će se održati u popularnoj Areni Zagreb, a onda je najavila i četvrti nastup.

Kako je objavio hrvatski radio Extra FM, Lepa Brena će četvrti koncert održati 10. decembra, a prva tri koncerta u zagrebačkoj Areni održat će se 6., 7. i 9. decembra ove godine.

"Ovu predivnu zimsku večer uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam sretna što se čujemo. Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušateljima. Zaista veliko hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su do sada kupili karte za 6 i 7. decembar. S radošću mogu reći da je koncert zakazan za 9. decembar rasprodan i svečano objavljujem da ćemo radi velikog interesa naše publike otvoriti zagrebačku Arenu i 10. decembra", izjavila je regionalna zvijezda za Extra FM.

Screenshot/eventim.hr
Screenshot/eventim.hr

Ona je poručila da sa svojim timom vrijedno radi na programu za koncerte. Na sistemu za prodaju karata Eventim, moguće je vidjeti da su ulaznice za prva tri koncerta u Areni rasprodane i da su trenutno dostupne ulaznice za 10. decembar.

Inače, trend održavanja više uzastopnih koncerata u zagrebačkoj Areni, ali i na drugim lokacijama, pokrenula je Aleksandra Prijović, koja je oborila rekorde posjećenosti i održala čak pet nastupa u ovoj dvorani pa se postavlja pitanje hoće li to poći za rukom i Lepoj Breni.

Podsjećamo, Lepa Brena je rasprodala prvi koncert u Zetri, a prilikom dolaska u Sarajevo u decembru prošle godine, za Klix.ba je otkrila da je zakazala i drugi koncert, koji će se održati 21. aprila.