U proljeće 2010.
0
Laka objavljuje album "Stvorenje"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ublehasi su ovo dvoje. I Laka i seka mu Mirela. Kao ne javlja se na telefon, pa tu kao ona nesto o tome sere, ali usput najavi album i obavjesti nas sta on i ona rade, mada nas sve boli cuna sta ovaj papancic i provincijalni prevarant Laka radi... Kao i njegova glavata sestrica.
nesto kontam i nikako ne mogu da shvatim kako ne mozes skontati da su ti turci prije 500 godina j.e.b.a.l.i kakvu babu ubavku, draganu, svetlanu i tako napravili tvoje pleme, cega se pametan stidi budala se time ponosi
ako si ti gej, je li ti mama voli sa životinjama? ako voli imam ja jednog arapskog pastuha, kad su vas turci je***ali 500 godina da te sad nastave malo i arapi..neće svrsit u nju, obecavam, da se vise ne razmnozavate
kreten, al u modi je biti kreten
Ne piju ba Muslimani sok, serce covjece, serbe, cuj sok, ma kakvi, moze i limunada
E ti mi trebas za \"crtani\"..... moze i Dodo...sta ...nek statira za pocetak
jedini lik kojeg sam znao, a koji je mislio da je Nele Karajlic musliman je bio jedan Srbin. Nego, zvucis nostalgicno Srbine, sta cu vam ja sto ste se odrekli Sarajeva zbog umobolnih velikosrpskih ideja - sada uzivajte u pustosi istocne Bosne.
Šokirat ćeš se ti pred Bogom ;)
hahahahahahahhahahaha...sto me nasmija...jesi li ti iz Istočne Bosne? Pretpostavljam da jesi čim znaš da su GORAŽDANI sanjali o Sarajevu prije rata. hahahahahahahahahahahahhahahaha...molim te prvo pročitaj bar jednu Samokovlijinu knjigu pa se onda javi sa takvim tvrdnjama.
Najveci sok za muslimane je bio da su skoro svi clanovi top liste nadrealista bili srbi i hrvati, a muslimanska imena elvis dz. kurtovic, nele karajlic itd... davali radi zayebancije. al dok musliman skonta da je to zayebancija ;-)))
Pa nama ni ne trebaju pjevaci, nama je nas Dodo i otac i mati i pjevac i pjevaljka i umjetnik i filmadzija i sportista kosarkas i bacac tegova. nama je Dodo sve, a vi crknite od muke. PS/ JA sam gej
Eto docepase se ljudi Sarajeva.Kazu da je ljudima iz istocne Bosne san bio da se zarati da se docepaju Sarajeva.I kao sto vidimo iz ovoga primjera mnogima se i ostvario.Sarajlija since 1996.
Sta je ba @RS, koga ti imas? Mileta Slavuja? Pokri se usima bijedo ...
Pljescite,samo pljescite..... zivio nas Laka.....
Nekad imali Dugme, Pušenje, Čolu itd. ali kako odoše Srbi ostade Merlin i Laka :) :) :) :) :) :) :) :) :) Jebbo vas Laka lojavi.