Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar maltretiranje nije ilegalno i onako i onako? Kakve veze imaju samoubistva gay ljudi s tim, znaci bez toga ne bi bilo... Ne kontam
a mozda bi samo prije toga trebala da poradi na sebi i svom imidzu....da ne daje los primjer, za pocetak. Licno, cijenim one koji se razlikuju od vecine, ali kostim od ljudskog mesa koji navodno namjerava da \"skroji\" u cilju sokiranja je ispod granice normalnog, i onaj od zivotinjskog je bio previse! Pa fakat.. da li bi neko od vas htio da mu dijete bude ovakvo?? Ne znam, danas sto je insan poremeceniji i nestabilniji to je vise \"faca\".. pa se cudimo kakva su danas djeca..
Crknite od muke, stoko primitivna balkanska! :P
maltletiranja?????????????????????????????????
Fali jedan dio teksta: \"Fondacija \"Born this way\" bavit će se pronalaskom i podrškom omladine koja će zajedno sa fondacijom raditi na kulturi osnaživanja, hrabrosti, prihvatanja i kreativnosti, te promociji sotonističke kulture, nemorala i svih ostalih vrsta dekadentnog i po društvo pogubnog ponašanja.\"
Jeba.....la vam ona bal.....ijs.ku mate.r djubrad jedna
umrla dabogda , glupaca masonska