Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ako ga ovaj put dicaprio ne osvoji, pa mislim da ce se frajer raznijeti bombom nasred holivuda
@igot1946problems jesi li uopste poslusao pjesmu?
@zagor.tenej.58910 ..i debil i kreten radje nego retardi ko ti i ovaj iznad tebe. Znas li doticnu slino?
cudi me kako se niko nije osvrnuo na temu ovog dokumentarca :) . ja bi kaznu za silovanje kidao ćunu , a ne zatvor gdje bi ja(tj mi svi) morao da placam njegov boravak, ono sto jede isl. usput je cinjenica da je vecina silovanja kod osoba koje su pjani ili koriste neke droge. srecom droge su zabranjene jos kad bi i alkohol...
ona nominovana....e jebiga sad.
kako bi ja podero ovu gagu uh,samo da mi vjera ne brani takve stvari
...nakon "fishnet stockings" red je da imamo i "fishnet dress". il mi je šta promaklo u svijetu "high fashion"-a?
Primitivci pročitajte da je riječ o pjesmi, dakle soundtracku, nema veze sa glumom ni Leonardom di Capriom. Uostalom i za glumu je dobila Zlatni globus samo još Tony fali za EGOT :)
Primitivci pročitajte da je riječ o pjesmi, dakle soundtracku, nema veze sa glumom ni Leonardom di Capriom. Uostalom i za glumu je dobila Zlatni globus samo još Tony fali za EGOT :)
jel Bakir nominovan?
Nije Bakir, Sebija Izetbegović nominovana za direktoricu UKCS-a
hahaha U svom stilu, ako i uvijek. :-)
Kad ona dobije oskara a Leonardu šipak hahaha
Auuu.....Milfera...kad bi se nasla u mom ...Ofisu,kako bi ti pocepao tu (nec) haljinu.!
@Luna.Luna haha jesi puno kompleksa majko mila