Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom cova je bio i ostao velika legenda........imao je super pjesme... R.I.P Cobain
kurt je najbolji i takav ce i uvijek biti bez obzira ko sta govori.....
"See I think drugs have done some good things for us. If you don't think drugs have done good things for us then do me a favor. Go home tonight and take all of your records,tapes and all your CD's and burn them. Because, you know all those musicians who made all that great music that's enhanced your lives throughout the years? Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs, man."
KURT ZA SVA VREMENA A ONI KOJI KAZU DRUGACIJE NEMAJU POJMA. KURT IS THE BEST
Mislim da je ok sto je Nirvana na prvom mjestu.
Najveci fejker svih vremena :PPPP
joj kloshara..
Come on people now, smile on your brother and everybody get together, try to love one another right now!!! R.I.P
LEGENDA OSTAJE LEGENDA !!!!!!!!
Najveca legedna ba,njegove pjesme ce se uvijek slusati jer su stvarno najboljee,aa i da je presao u grupu hole kakve veze ima i tad bi bio the best bez obzira,covjek je legneda to je cinjenica a oni koji imaju lose misljenje o njemu haha stas kad su dzigeri i neznaju sta je dobro tj.tko je dobar a tko ne.....
Kurt Cobain je najveca legenda svii vremena,the best pjevac steta sto se ubio.....
PICKICA
ma meni je on vazda bio bezze r.i.p.
Kurt Cobain je legaenda koja će uvijek i biti pa vi pričajte šta hoćete
ima li dje abida sviju vam?! je li huha?