Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
točno tako kako ste i rekli...bio sam u Velikoj na DOF i vidio sam ljude koji slušaju različitu mjuzu kako prate otvorenih usta...predobar bend nema priče..gledo sam ih gdje sam stigao i tako će biti i u buduće vjerojatno..Pozdrav iz Osijeka...
Iz Splita sam. frend mi je dao CD sa glazbom KS prije par miseci, ja sam odba bio jebeno oduševljen i odma san govorija da bi platija ne znam koliko za njihov koncert. kad ono došli u Split. za mene je koncert bio nešto bolje od sexa, predobro, savršeno. Gino i eipa legende ste, nedajte gušta primitivcima i nacionalistima :)))))))) Glazba vam je zakon samo tako naprid!
ma legende
bilo je prejebeno, gino je kraljjj, idem opet kad dođu
e da svaka mu cast za to sto radi , bio sam u Zadru na koncertu Kultur Shocka - dan poslije Lennya Kravitza i samo im mogu skinuti kapu samo naprijed Kultur Shock !!!
bio i vidio! ovaj band sam vec dugo htio vidjet negdje izvan ovog slivila od grada i split je bio savršena prilika za to. rijetko kad sam se osjećao ponosnim što sam bosanac kao te noći u splitu. đino je pokazao da je velika bosančina i ne ustručava se svoga porijekla i jezika kao mnogi naši benodvi kad odu svirati u neku od susjednih zemalja. đino je definitivno najbolji ambasador naše zemlje a i regiona u svijetu. jedan od najjačih momenata mi je bio kad sam skontao da gitarista koji je japanac nosi majicu \"100% bosanac\", poslje nam je đino ispričao da baš zbog te majice svaku noć drugu koku g..i :) mislim da je bilo nešto manje od hiljadu ljudi ali atmosfera je neopisiva definitivno, toliko euforije i oduševljenja sam rijetko vidio kod publike... definitivno preporučujem da se ovaj bend odgleda pred \"pravom\" publikom, ako se ljudima da putovat u ST, ZG ili BG zbog nekih drugih bendova neka to jednom učine i zbog kutlur šoka i sigurno se neće pokajati...