Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pjevao kakvu dzigeru,digurno bi uspio u ovoj primitivnoj zemlji,ovako rnr skoro da nema sanse u bih
Bio je tamo gdje ce biti i nakon ovog napumpanog i beznacajnog sranja, kao svaki dosad. Gubljenje vremena. Kad je zeljko zadnji put napisao sta da valja a on je kompetetantan ?
Ja kao obican gradjanin koji se ne bavi muzikom je davno cuo za Amela Curica, a Kornelije koji se tim bavi da nije cuo, svasta.
To je zato sto se kornelije navuko na hemiju a mi u bosni samo necural bajo moj ;)
Bosna je najveća grobnica mladih talenata. Zemlja nesretnih ljudi koja zbog nacionalizma i odvratnih političara plača danak u mrtvim talentima, izgubljenim sudbinama i mladosti i crnoj budućnosti. Amele ti si poput ulične svjetiljke koja svetli iznad naših glava. Iskrene čestitke nekrunisani kralju. Navijamo i glasamo za tebe i druge koji su fantastični bez obzira odakle dolaze.
Naravno, treba samo vidjeti ove avlijanere iz čaršije kako reaguju na svaku pozitivu koja njih baca u stotinuprvi plan i kvari im jutarnju kahvu, kavu ili ti kafu!
za ovog momka trebamo svi telefone u ruke i glasat stvarno momak razvaljuje al mu nasa zemlja ne daje dovoljno prostora da to pokaze jer ocigledno nije babin sin koji pojma nema pa da mu babuka plati cd ili koju pjesmu,a da ne govorim ove sto se skidaju a o pjevanju pojma nemaju.....svaka cast ljudino sve do pobjede BiH je uz tebe.....
Ja kao obican gradjanin koji se ne bavi muzikom je davno cuo za Amela Curica, a Kornelije koji se tim bavi da nije cuo, svasta.
bracni par curix daleko najbolji.ali kad se bolje zagledate u amela isti je milan bandic
Ne pratim ovaj x faktor,ali Amel je izvrstan pjevac. Zao mi je samo sto se do sad nije uvezao sa nekim jacim stranim producentima i nastavio karijeru vani,ali eto ima vremena. Kad mi ne cijenimo svoje ima ko hoce. A nama "dobrodosli" grandovi izvodjaci!
e moj Kornelije - gdje je bio.... bio je tu. nije spavao kod kuce. koliko jos ovakvih po Bosni ima ali niko ih ne slusa jer se nema kad od Ace Pejovica, Goge Sekulica i slicnim.....
za mene je Aco Pejovic najveci antitalent na Balkanu. Bora Drljaca je za njega Pavarotti