Britney Spears otvaračica usta
0
Koncerti pop princeze s jednom pjesmom uživo
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek je ona meni živa zdrava a za ove što se ugledaju na nju, bože pomozi. čudi me da svi ovi njeni \'\'fanowi\'\' nisu obrijali glavu.
fanowe bas briga da li je playback,wazno je da se pop princeza wratila,moj idol,uzor,swe,oboawam miss Spears,she is amazinggg....................ona ce uci u istoriju najpopularnijih pewacica u istoriji pewacica......................................................napredddd BRIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILOWE YOU SOU MUCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )))))))))))))))))))))
britney je NAJBOLJA bez obzira da li je playback...Jedostawno je najbolja,ona je moj bog,srce,everything
ko je britney?
Stoka :)
fkt cura plese ko luda,voza se na biciklu,dize se u zrak,vrete je u kavezima,skace...onda je plesaci nosaju...normalno da ne stigne da pjeva live...pjeva samo balade uzivo!!!raspitajte se i postavite slike sa turneje..rasturila je sve zivo i mrtvo
cuj britni... ne mogu da vjerujem ko uredjuje ovaj protal? srednjoskolci? ko, fakat?
fkt cura plese ko luda,voza se na biciklu,dize se u zrak,vrete je u kavezima,skace...onda je plesaci nosaju...normalno da ne stigne da pjeva live...pjeva samo balade uzivo!!!raspitajte se i postavite slike sa turneje..rasturila je sve zivo i mrtvo
HAHAHA!! najbolji showman, MY ASS!! jeste li kad pogledali \'\'Confessions Tour\'\', ili mozda cak \'\'Sticky and Sweet Tour\'\' ako ne savjetujem da malo istrazite na Youtube-u İ da.....radi se o Madonni za one neobavjestene. Madonna isto zjeva ali Britney ce uskoro uci u Guiness-ovu knjigu rekorda kao zena koja je progutala najvise musica na stage-u!! :))
.........jadna majko svoja - britney......
a izvinite molim vas, da li neko fizicki moze izdrzati, onako da plese i plus da pjeva uzivo, pa mislim stvarno, na sta bi to licilo..ona je najbolji showman..pa makar i otvarala usta, nastupi su joj legendarni
i sad kad ovo znam moj zivot vise nema smisla...
Šta koga briga šta ona radi, a šta ne?!... važno je da se vratila na scenu, ako je publika zadovoljna, zašto onda kopati po glupostima i tražiti \"prljavi veš\" tamo gdje ga nema čak i pod cijenu davanja kredibiliteta jednom blogeru naspram milijuna fanova širom svijeto?!... Oh bože, Britney nikad mirna zbog budala i na kraju ona ispadne luda, a tračerska žuta štampa dežurni moralizator. Fuj! Živjela Britney!
ovo je kao kad je kiddo napisao kako je bosanac trcao pa iskopao oko a net.hr objavio. pa vi niste normalni, kredibilitet dajete jednom blogeru.