Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neobavijesteni, trebate znati da je grupa Simpe Minds imala koncert u Sarajevu prije par godina, kao i grupa U2, kao i grupa Deep Purple.. Trebate se malo informisati, pa tek onda pisati na sajtovima. Pozdrav.
baljije baljije teheranske smrde, mutanti geneticki retardirani nepismeni.
Idem večeras na Deenov koncert u Milanu u Mediolanum Forumu i biće ludo i nezaboravno znam. Koga zanimaju bezveznjaci kao Simple Minds i selo kao Banja Luka? Koncert ima i humanitarni karakter - prikuplja se pomoc za slobodne umjetnike Kantona Sarajevo Deen rules :-) Yeah!
Skotski bend \"Simple Minds\" je 10.aprila 2006 godine prvi put gostovao u Sarajevu u olimpijskoj dvorani \"Zetra\", nakon uspjesnih nastupa 7. aprila u beogradskom \"Sava centru\" i 9. aprila u zagrebackom KC \"Drazen Petrovic\", a u okviru svjetske koncertne promocije albuma \"Black and White 050505\".
Sad \"Simple Minds\", jerbo Dodo vec ima \"Talking Heads\" kojima moze \"Smashing Pumpkins\" koje su dobro rodile jerbo mu je cijeli entitet sve sami \"Fields\" pogodnim za Agroculture.
Ma ovi su isfurani davno. Bili su u Sarajevu prije 5 godina. Koliko su dobri nisu ni Zetru mogli napunit pa je bilo karata i besplatno za ovaj koncert. Inace grupa starohana isfuranih prije 100 godina. Bio sam na koncertu.
Cera neda nikom osim dzenetskih hurija, mog ummeta i iljahija da sviraju u Sarajevu. STO SI TAKI CERA ? BITI CEMO FINI I PIT BEZALKOHOLNU PIVU, CASNA PIONIRSKA !!! CERA STO SI TAKI ? DZE CE TI DUSA CERA ? AKO MOZE LENNY KRAVITZ U SARAJEVU, OBECAVAM DA CU KLANJATI MJESEC DANA 5X VAKATA !!! BITI CEMO FINI
Ha nu ha šo kod naske nećete dohoći Ha ja kupila novu mahramu i podaprala se. I jah bih da đuskam u diskaću Pa poslije da ga nekom posasam
Jos uvijek vise nego na katastrofalnom koncertu Lenija Kravica BL tamo ih je bilo dvoje koji su kupili karte, a ostalo cetvero dobili od vlade.
da znaju skoti dje su dosli gdje ih je karl biltic doveo ustvari ko su oni znajul pjevat ? ma i da neznaju srbi skacu da im i majmune dovedes njima su najpopularniji U2 Sarajevo Kosevo 23.09.1997 hahahahahaha
ja mislim jedno 10 dusa da ce veceras biti u boriku
Kod nas su bili prije pet godina i moš mislit koncert nije finansiran iz budzeta kao sto su vasi. Pokupuje Mile karte jer srpska bijeda nema par ni za hljeba.
\"Koncert \"Simple Minds\" večeras u Banjoj Luci\" Je li to Mile i njegova Vlada drze koncert? Ili su mozda zajedno sa Federalnom vladom i Vijecem ministara i Predsjednistvom BiH?
Neće gripa na Srba. Isti je to virus pa ne udara na sebi slične.
Boji li se iko svinjske gripe na tom okupljanju u zatvorenoj prostoriji?