Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzasmine dira me hakala
e cuj karat bila 2 km.. pa i ja bi je napunio
@seljo mislis parter ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
GLEDAJ FAHRETE KO DA SE PEDARDOM FENIRALA.
Azra i leeeeeeee! Hajde bolan!
HAjooj vidi bio je muskarac u zenskom tijelu, rodjak crnomanje masona i engleske sluge Gavrila Principa!
Drina, ukljuci telefon da ti kazem gdje da dodjes po fakture... :))))))))))))))))))))) Cujem od raje da ste pravo dobro prosli i adekvatno zaradili :)
Prikupljaju donacije za novoosnovanu fondaciju koja ima za cilj pomoci ucenicima i studentima Romima da se "muzicki obrazuju".Mislite pomoci Bregovicu da pokupi koju marku na racun romske djece.Sta ce ta djeca sa muzickim obrazovanjem kad ih je 90% nepismeno i natjerano da prosi po ulicama Sarajeva.Valjda im je vaznije priustiti hranu,knjige,zdravstvenu zastitu.
www.spoted.ba POSJETI TE NAS
brega, loša, đuro, haris... sve same sarajevske pobjegulje.
***te i brena i karleuša i dragana.Bolan što na dovedete i boru ćorbu i kusturicu,moj drina jesi papak,prodana dušo
A ja ''DIVE'' u pm... ahahahahah,''JA SAM PRIKAZA,bum bum,NE TRAZI DOKAZE,bum bum!
Muzicko obrazovanje GLADNIH ROMA. Mars u beograd izdajice,gdje si i bio kad je gorilo
Oooj gdje ces dovest' cetnikuse Brene, Dragane, Jelene...Al' se i Bregi srozao kriterij...
Brenu neka je zovnuo da gostuje,Dragana i nekako ali Jelenu ...
Pitao sam se sto ga izradiseAca Lukas i Dzej, kad tamo Aca prijetio menadzeru i njegovoj djeci i zaradio krivicnu prijavu. A Dzeju kcerka dobila batine od Adila. Zamisli koji je to umjetnicki i intelektualni nivo. Glavni glumac u "umetnikovom" dokumentarcu Karmen je taj Aca Lukas. Drina, casna rijec, ovo je cak i ispod tvog nivoa. Poslusaj me amidzicucu. Ostavi se ovoga nego se ti vrati ilahijama i kasidama. Sjecas li se kad si sa reisom Cericem 2006 napunio Kosevo :)))))))))))) Karleusa te izvadila inace bi ovo bio potpuni debakl :))))))))
Đuro legenda :)
Đuro sarajevska pobjegulja.
Nedostajao je samo Kusturica..a nebi me iznenadilo da BiH mediji i od njega naprave patriotu i žrtvu kao i od Brege, Brene i sl. Gdje su bili 92 - 95 god...sada svima usta puna Bosne i Hercegovine.
gdje je ko bio danas kad svakog jebe njegov u njegovom toru je i nebitno. dosao bi Kusta da gradske oce nije strah narodne reakcije
ovaj brega zadnji 20 god i vise zaradjuje na ciganima i njihovoj muzici placal kome autorka prava ;)
Kad vidim Bregu,ospem se po mudima.