Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je sto se odgodilo... ovo je kretenski bend.. i nekvalitetna muzika..
dom mladih sucks.
MISLIM DA JE POGREŠNO VRIJEME UTICALO,PRAZNIČNO JE RASPOLOŽENJE!!!!
MISLIM DA JE POGREŠNO VRIJEME UTICALO,PRAZNIČNO JE RASPOLOŽENJE!!!!
bend za lezbache, pa još i emo omladinu :D :D :D opali se maljem seljačiću i nazad u planinu s koje si sjaho
Ima nade za Sarajevo. Lollobrigida jeste komercijalni bend za lezbache i emo omladinu, koji je zbog toga i dobio nagradu od kolega s MTV-a, koji su slicne ili iste seksualne orijentacije... SAY NO TO HETEROFOBIA!
smješni su, stvarno smješni... ako je bend osvojio te neke nagrade ne znači da ih se treba dovoditi u grob mladih i da se može ne njima zarađivati... totalno nerealna cijena...
da da, smanjite cijenu te karte, pa ce mozda i vise posjete biti! ja bi npr. iz drugog grada dosao zbog njih, ali da j emalo povoljnija karta..
art zone po starom otkazuje koncerte :( jadno
ovo ide na dušu organizatoru koji je ispao presmješan i izblamirao sarajevo!!! nije ovo jedan od benodva na kojem se zarađuje već je ovo bend koji se dovede za dušu! čuj dom mladih, čuj 15/20KM!? pređite na cajke molim vas!