Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neeeeeee biiiiiii sjalaaaaaaaaaaa ovakoooooooooo jakooooooooo
Ja sutra idem sa devojkom, karte su kupljene, jedva cekam taj momenat :)) Dino je car, mi ga ovde volimo, a svi vi koji mislite kako smo nenormalni svi ovde i koji se bavite tim jeftinim nacionalizmom-jednostavno ste nebitni. Bili bosnjaci ili ovi nasi srbi. Covek dolazi da peva i hvala mu, 2011. je alooo. Dino mi te volimo. Pozz iz NOVOG SADA
Ja idem u srbiju i u beograd svake sedmice, musliman sam i zivim u sarajevu, beogradu ali najvise u mostaru. Dakle sta si htio da kazes djilkosu?
@beograd Bez obzira sto zavija ipak ga slusas, a to je pozitivno.
kod vas na 24% vazda nešto behara.
bilo je super, mada se osecala tenzija malo, i nije otpevao vecinu svojih hotova npr laku noc moja mala barbiko, nek padaju cuskije, nemam ja 18 godina, konkuzna vremena i td .. mada ono u sustini bilo je lepo :)
Ja bio :-)
Pjesmu \"Da te nije Alija\" ne pjeva ni u Sarajevu, ne vidim razlog da je pjeva u Beogradu ili bilo gdje drugo.
A zasto je toliko vazna ta pjesma Alija. Ja idem na makar cetiri koncerta godisnje u razlicitim gradovima, pa i zemljama i jos nikada je nije pjevao. Pjesma je nastala u specificnoj situaciji i vjerovatno sluzi da se tada i pjeva, a ne na koncertma. Sreca da se narod polako budi i sve manje obraca paznju na ova sirenja mrznje. Uzivajte brate u lijepoj muzici, ako ga volite, a ako ne, slusajte ono sto vam vise odgovara. Sta vam trebaju svi ovi glupi komentari!!!!
Mi smo taoci svog vremena.Mozda nasi prapraunuci budu skupa isli na koncerte,ako budu malo pametniji,nama ostaje da se gledamo preko oka sa nepovjerenjem uvijek u iscekivanju onog najgoreg.
Potpuno se razumemo....luda šestorka na čelu sa krvavim Miloševićem nam je kroila sudbinu...ja da sam proživio to tvoje vreme,nosio bih tvoj pogled na okolinu...možda i gori od tebe,al nažalost isti takav pogled,na mom mestu,u suprotnom smeru imala bi ti...veruj mi.
zakleo se da neche otich nikad tamo.. interesuje me samo hoce li peder otpjevat: Da te nije Alija...
Ko ZNA, ZNA!!!
Ma jajaraaaaaaaa bree
Pa i kod nas na koncerte \"vasih\" idu oni iz provincije.Jedina grupa na koju bi otisla je Van Gogh ali kad se sjetim da sam slusala granate i bjezala od snajpera duge 3 godine ipak ponos prevlada.Za mene Merlin,Monteno i slicne \"moralne velicine\" su na istom nivou sa Cecom,Brenom,Nedom itd.Isti dres samo druge boje.
ovi iz sarajevo x com su garant dobili koji dukat od patriote merlina cim ga svake dvije minute pominju .
Licno mislim, da i nije bas toliko vazno. Koliko nas nije otislo na koncert. Ova brojkica od 54.000 ljudi je sasvim solidna za ovu prvu seriju. Ja jedva cekam 10.12.11. I opet zavidim Begradjanima!!!