Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde, ako je tako, recimo da znaš šta je muzika. ali, to što sviraš celo i klavir i nije ti neka referenca po pitanju alternativni zanrova muzike, posebno sto vjerovatno to sto ti sviras uglavnom slusaju penzioneri i uglavnom je jako dosadno. ne interesuje me sta slusas, i ne necu da znam, ali kad vec spominjes, meni je grind nesto sto je moguce slusat do 16. godine zivota. sve poslje je neozbiljno @uzgred svira celo i klavir, pa je odmah fina, jel? mislim, ne kazem da nije, ali...
Boga mi Loco E, PurpleSky je izgleda pravo fina djevojka. Pazi kako ces odgovorit.. Pozdrav svim ljubiteljima dobre muzike...
Heh moj ti, sviram celo i klavir..I ne , ne sviram u bendu jer mi je faks prioritet, niti mi je kad to padalo na pamet, ne fura me to.. Slusam neki Grind (ako ti to ista znaci, ako ne proguglaj), ako bas hoces da znas .
@Purple Sky hajd majke ti daj da cujemo sta to ti sviras, i da vidimo koliko znas sta je to muzika za nepenzionere. ili ce se na ovom zavrsiti, ti mislis da znas i apsolutno si kompetentna da dajes sud. pa daj da i ostali cuju kakav to ti HC sviras. garant neki linkin park, neko slicno smece al hajd. kad budes gdje koncert imala, javi da posaljem par rodjaka osnovaca.
Ja kontala ovo ima neke veze sa HC-om kad sam čula ime benda.Znam šta je muzika , sviram , pa tako i znam da je ovo za penzionere ali ipak hajd respect..bar su eto originalni , i nije im cilj da budu komercijalni..Ništa , poslat svoju baku i dedu ako budu u Sa kad , a ja bih zaspala na koncertu..
Kako je ovo naporan bend majko moja.....
\"u strogom centru Travnika\" hahahahahahahhah sta reci?! top lokacija velegrada, ili?
jelovonekabašnakopravopoznatarokgrupailištaveć