Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To što mu je žena Branka, to nema nikakve veze ni sa čim; al\' što je on nekako i samo iz njemu znanih razloga (a ovo ne pričam napamet) počeo da govori tako ružne stvari o svom gradu i to uglavnom po Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj i CG to mi nije jasno. Jasno mi je da mu se ne živi ovdje, ali to nije razlog da neko poput Keme priča ružne stvari o Sarajevu, a dokaz je da već duže vrijeme i ne živi u Sarajevu. Mene je poprilično razoračarao.
ja mislim da se ovaj nidze veze,ustvari,zeza.nemoguce je da takvi ljudi postoje.pa kemi se moze zamjeriti samo to sto nije napisao jos vise pjesama.ajde ,nidze veze,priznaj da se samo zezas.
e bas si bezze cojek al stvarno!!! kakve veze ima sto mu je zena branka jel ga to cini losijim covjekom ?! kako ne podnosim vas nacionaliste vama nista nije sveto osim vase glupe ideologije !!!! zelim svakom nacionalisti sve najgore u zivotu !!!!
jeste glupi,posr\'o vas kemo...
volio bi da si ovdje u Rajvosa pa da čuješ podršku i skandiranje Kemo..Kemo..Kemo.Čekamo te trebamo te.Raja iz Sarajeva
Sretno Kemo Legendo i Bog ti dao brzo ozdravljenje.
Dobro ozrdavljenje Legendo! Glavu gore - uspjet ces ti!
nek je njemu zena branka..eee moj kemo jad i cemer!