Muzika
16

Justin Timberlake nakon tri godine najavio novu pjesmu i album

Klix.ba
Justin Timberlake (Foto: EPA)
(Foto: Instagram)
Prošle su tri godine od kada smo čuli posljednju pjesmu Justina Timberlakea, vjerovatno zato što je ovaj višestruki umjetnik bio zauzet ulogom očinstva.

Sada je Timberlake odlučio izdati novi singl, a i novi album je također na putu. On nije objavio mnogo informacija o albumu, uključujući i datum izlaska, samo je nagovijestio kako bi se promocija mogla održati 6. maja.

Timberlake je nedavno na Instagramu s fanovima podijelo fotografijes Timbalandom, Pharrellom Williamsom i Little Big Townom. Timberlake je svoj posljednji album "The 20/20 Experience" objavio 2013. godine, nakon sedmogodišnje pauze.

Glasine o snimanju albuma s Timbalandom pojavile su se nakon što je Justin objavio fotografiju sa slavnim producentom Timbalandom, čestitajući mu rođendan. Ovaj dvojac je prethodno zajedno snimio "Like I Love You" i "Senoritu" 2002. godine, kao i "Brand New" 2014.

Podsjećamo, pjevač je u braku sa Jessicom Biel s kojom ima sina Silasa. Dobio je ime prema srednjem imenu Justinovog djeda. Justin i Jessica vjenčali su se u oktobru 2012. godine nakon petogodišnjeg zabavljanja.