Najavila goste koncerta
0

Jelena Rozga: Bit će tu Grašo, Šoljanin i moj jaran Halid Bešlić

Klix.ba
Jelena Rozga (Foto: A. Panjeta/Klix.ba)
(Foto: Almir Panjeta/Klix.ba)
Jelena Rozga kaže da je uzbuđena i nervozna pred veliki koncert koji će održati u petak u Skenderiji, ali da jedva čeka da se pojavi pred zahtjevnom sarajevskom publikom.

"Sad bih ja trebala nešto pametno reći, ali uzbuđena sam, pri tome i plavuša, pa ću biti kratka. Znam koliko je zahtjevna sarajevska publika, jer sam 'dite' Splita, i vjerujem da će mi ovaj koncert kao i onaj Splitski još dugo ostati u sjećanju", kazala je Rozga na konferenciji za novinare. Dodala je kako će dati sve od sebe da publika s koncerta ode zadovoljna te kako će joj u tome pomoći i njeni gosti.

"Bit će tu Petar Grašo, Mirza Šoljanin i moj jaran Halid Bešlić", otkrila je novinarima Rozga.

Organizator koncerta Željko Kozina je kazao kako će dio ulaza biti zatvoren zbog drugih potreba dvorane te je publiku zamolio da dođe ranije kako ne bi došlo do gužvi.

"Mi smo u potpunosti spremni da spektakl počne tačno u 20 sati, ali dijelom će biti i do publike jer ako ne dođu svi na vrijeme, ni mi nećemo moći početi u najavljenom vremenu. Dinamika prodaje karata protiče odlično i ne sumnjamo da će Skenderija biti puna", kazao je Kozina.