Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reći za Antonija Pušića da je budala može samo il neko ko je toliko glup da ga ne konta il neki papak koji se nalazi ismijan u njegovim genijalnim tekstovima, a ti sad vidi koje si od to dvoje.
Koji kralj!
i to ti je neka vijest ???
Brao Rambo. Orginalan si, nedaj stil - pravo ti je otac uvijek govorio. Pozdrav iz Sarajeva.
rambo je covjek koji je, kada je trebalo imati najvise onoga sto nasi politicari nemaju, uz balasevica jedini hrabro ustao protiv miloseviceve politike i ratova koje je vodio na prostorima ex yu. radi toga su mu bila oduzeta sva autorska prava, a samo on (i dragi Bog) zna sta je jos prolazio u to vrijeme, kada su i ptice sutale. zato je bio i ostao car!
hahahaaaa,a šo vas L.E.V.A.T.I. frajer za to mu skidam kapu,dok je \'takih biće mu sjajno.reče mi jedan stari l.o.p.o.v.č.i.na svijet(planeta) će se okrećati dok je dalabu a nedo b.o.g. da stane ;)
Ja sam mislio da sam car, al ti si me Rambo za. je. bo. totalno ! Ti si tito, sah, car, kralj, imperator, pokaraj ih sve !
Rambo se za ovu priliku sam prozvao Kilo Car, levatino
prvi put cu glasati za nekoga na e.songu,ako poruka ne bude koma....
http://www.youtube.com/watch?v=W2ZFHgAsWMI
Rambo je Intergalaktički Mega Imperator te glavni kondukter Mliječnog Puta! papčine!
http://www.youtube.com/watch?v=HN2xdY6ipks
Rambo legenda
neurostic, bombastic, fantastic, cillastic-crna gora yeaaah
Svjetskog Kilo Cara??!!! Nikad cuo. Idioti retardirani kaze se Svjetskog Mega Cara!!!
Legenda :) Zanimljiva pjesma i zivopisan izvodjac, za razliku od sterilne i mediokritetne Maye Whatever.
Rambo je pozvan kao i mnogI drugi,ali ga rijetki prepoznaju,kao i mnoge druge.