Muzika
0

Intervju sa grupom Leut Magnetik na E Music Magazinu radija 202

Sarajevo-x.com
«E MUSIC MAGAZIN» možete slušati svake nedjelje od 20.00h na radiu 202 (93.1FM). Ove nedjelje urednici emisije pripremili su vam nešto nevjerovatno, vjerujte to je samo blago rečeno.

Već u prvim minutama EMM-a očekuje vas ekskluzivni intervju sa hrvatskom grupom «Leut Magnetik». Ipak odgovore na pitanja o njihovim albumima, nominaciji za Best Act MTV Adria na Europian Music Awards-u, te da li vole jesti čokoladu kada su tužni morat ćete ipak otkriti u nedjelju. Imat ćete priliku preslušati 4 pjesme sa njihovog zadnjeg albuma «Leut Magnetik», a ako budete dobri, iskreno dobri možda vas i počaste sa par pjesama njihovog prvog albuma «Bb 12».

I dok vas polako izvlače iz vaših najdubljih maštanja o sexu i upravo onoj djevojci, slatka Nadža u rubrici «Freaky and Funky» impresionirat će vas informacijama o Ibizi, šta vas tamo čeka i koliko je zapravo Ibiza daleko od nas.....

Daju vam nevjerovatnu šansu da otkrijete zašto je zapravo Depeche Mode grupa koja je opstala u vremenu i zašto su tako uporno dobri, zašto svinjama orgazam traje 30 min. i ko zna, možda tu negdje pronađete sebe. «E MUSIC MAGAZIN» radio 202, nedjelja 20.00h, slušajte, možda se i oduševite.