Spektakl u Zetri
0

Inna tražila vatromet, tri Mercedesa i šampanjac

Sarajevo-x.com
Koncert koji će Inna, jedna od trenutno najpopularnijih svjetskih pjevačica, održati u sarajevskoj Zetri 28. aprila izazvao je veliki interes u BiH, ali i susjednim zemljama. Kako ističu uposlenici agencije Ed Booking, koja organizira ovaj spektakl, potražnja za ulaznicama premašuje sva njihova očekivanja.
"Kontingent ulaznica od 17 KM je razgrabljen za svega nekoliko sati, a nedavno smo u prodaju pustili i limitiranu seriju karata po cijeni od 25 KM. S obzirom na veliku potražnju, uskoro će i taj dio ulaznica biti rasprodat, stoga svim zainteresiranim savjetujem da požure, jer će u prodaji ostati još samo ulaznice od 35 KM.

Karte se mogu nabaviti na prodajnim mjestima u Sarajevu (City Pub, BBI Centar-pult fonTELe.ba, Opera, Pravda, Barbarosa), Mostaru, Banjoj Luci i Zenici, odnosno putem portala kupikartu.ba. Raduje nas što dolazak u Zetru najavljuju Innini fanovi iz cijele BiH, ali i susjednih zemalja", rekao je Edin Dinarević, direktor agencije Ed Booking.

Osim slavne rumunske pjevačice, iste večeri će nastupiti i poznati DJ Tom Novy, kao i domaći DJ-evi Regga E.D., El Mano b2b Lik Jay, Ari Hughes i Pete Dux. Što se Inne tiče, organizatori otkrivaju da im je njen menadžment poslao neobičnu listu zahtjeva.

"Ina zahtijeva da, prije samog nastupa, ispred Zetre upriličimo vatromet. Zatim je tražila tri Mercedesa sa zatamnjenim staklima, kao i specijalnu vrstu šampanjca koji se može kupiti samo u Veneciji. Taj šampanjac se, nažalost, ne može naručiti putem pošte, već će neko iz naše agencije morati otići po njega u ovaj italijanski grad", rekao je Dinarević.