Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaki fanovi , sve kad ih saberes imaju 15 godina :)
ja iritantnije stvorenje od male nisam vidio u zivotu,a i da zna pjevati,ne zna........bolje Ado Gegaj pjeva,ja podnio ukidanje ljiljana,suzu pustio,jos imam traume od nove zastave,postao dusevni bolesnik radi stvaranja entiteta,niz poremecaja radi Brckog.....a ona sere sto je ispala....?!?!?!???!
samke jelde i Hajrija je dobra, ona pjesma je beton, korak naprijed nazad dva ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..klixe, jel vama dobro?
Goebbels se ponosi sa Klixom. Propaganda je vrhunska *** ti...
...vele-majstor :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je slatka ova Ilma :3
Polusvet
Treba joj dati macka ga se "Sigra"!
Ilmice fenomenalno pjevas svaka cast samo nastavi tako.
ima jedan ''debeli'' iza Ilme :D Volim te debeli
Ko je ona?
Papanka
Tako mlada a tako isfrustrirana i neodgojena ! Sa ovakvim nacinom razmisljanja nece daleko dogurati u zivotu !
Objasnite joj pojam skromnost svi vi koji ste joj digli ego. Lijepo ona pjeva, ali je preveliko nos u nebesima. I 13 godina, halo! Rodtelji, vratite to u skolu, pustite je da normalno odraste, imace ona prilika sa svojim telentom i takvim karakterom da se probija i kasnije.
Mene da se pita, ja bih zabranila ucesce djeci ispod 18 godina u emisijama ovakvog tipa.
Ja odvratnije dijete nisam jos vidio od ove Ilme. Dobro ona pjeva ali je brate odvratna. Ja mislim da nema prijatelja. Samo se sjetite one njene izjave ˝na mene su svi ljubomorni˝ cccc
rekoh ja....klix će postati expres sa novim vodstvom :) Sve je sad lakše kad je Ilma slobodna da se posveti rješavanju gorućih problema u državi :)
ovo je smijesno... klix objavljuje "vijesti" trecerazrednog znacaja...i "vijesti" bez ikakvog znacaja... klix-oglasnik.ba... hajmo, ko je slijedeci da nam pisete koliko petica ima i da je negdje okupio svih 26 fanova...
ona kad poraste bit ce narkoman
Citala sam dva clanka ovdje na klixu o ovoj djevojcici, dobro se sjecam koliko je bilo pozitivnih komentara za nju i njeno pjevanje i tacno mi se povraca kad citam sa koliko omalovazavanja danas pisete o njoj. Djete je bila tad kad je pocela kao i sad kad je izbacena, kakva je razlika!?
Pa ti si veća budala ako djetetu od 13 godina govoriš da je odvratno. Tako hraniš ego ili joj zavidiš? Ja ne pratim ova sranja ali komentar ti je niđe veze...
Naravno da joj zavidis, a vjerovatno nemas ogledalo kod kuce...