Nevrijeme uništilo binu
71

I pored problema Brodolom ispunio očekivanja: Odlična zabava za brojne posjetitelje

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Uprkos brojnim problemima s kojima su se organizatori susreli zbog olujnog nevremena koje je pogodilo dio kod tuzlanske Carinske zone Šićki Brod, veliki broj posjetilaca iz naše zemlje i regije sinoć je uživao u Brodolom partyju.

Tri sata prije početka Brodolom partyja dio kod Carinske zone Šićki Brod pogodilo je olujno nevrijeme praćeno jakim vjetrom koje je skoro u cijelosti uništilo metalnu konstrukciju bine, a šteta je nastala i na LED ekranima te pratećoj opremi za stvaranje vizuelno-svjetlosnih efekata.

Međutim i pored velikih problema organizatori su odlučili ispoštovati svoje posjetitelje te održati 13. izdanje Brodolom partyja kojeg su pratili odlični muzički setovi.


Fenomenalna energija vladala je tokom cijele noći, a brojni okupljeni zabavljali su se nekoliko sati.

Inovativna zabava već 13 godina prepoznata je širom regiona, a ovaj put prisutni su mogli uživati u taktovima bh. grupe Brown Sugar RnB, zatim live act dua Kazoo te jednog od najpopularnijih DJ-eva Kurda Mavericka.

Ideja za jedinstven koncept zabave rodila se 2007. godine kada je ekipa mladih entuzijasta osmišljavala prvi koncept Brodolom partyja, kao VIP zabavu za 300 odabranih prijatelja iz Tuzle.

Međutim, ovaj događaj je ubrzo prerastao u jedan od najvećih ljetnih partyja u našoj zemlji koji budi interesovanje i regionlanih gostiju.

Za 12 godina u ovom događaju je uživalo više od 55 hiljada gostiju, a na scenama su nastupali James Zabiela, Darren Emerson, Mark Knight, Mahmut Orhan, Lissat & Voltax, Baggi, Pirupa, Kazoo, Joeski, Magdalena, Musumeci, Dubioza Kolektiv, After Affair, Groovyman, G. Edd, Alexandar de Funk, Vanyano, Focho, Goran Emkić, El Mano, Borg, Soole te mnogi drugi.