Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emina???
hahahaaaaa.....auuu greške...hahahaaaaaaa
Emina, najbolja sevdalinka ikad. Svaka cast Santicu koji je napisao tekst pjesme i Himzi Polovinu koji je napisao muziku i obradio pjesmu da bude lijepa kao i Emina.
Sevdah je ljubav, sevdah je bol, sevdah je kahr, a u većini slučajeva sevdah je neispunjena čežnja. Sevdah je kad ti se srce cijepa a dusa opusta.
zaclipedu
Sevdah je kad hoćeš život a nemaš ga, pa onda ko pichka sjediš i pišeš komentare od kojih ti se povraća jer pišeš ono što se svakom normalnom podrazumjeva i ne treba govoriti....ali ti pišeš jer si jadan, jer si na dnu, pa ti treba da osjetiš bilo kakav feedback da bi znao da si živ. Tužan je život lajk kurve internacionalca :(
bravo...za predsjednika.....
Mo'š mislit šoka kod Holanđana :D
kakav debil mamu mu jbm bolje mu je da ne dolazi i ne pokušava ovo raditi od sevdalinke na svetoj zemlji bosanskoj, tačno bih ga bio u stanju zadaviti golim rukama
Nebi bilo lose da davljenje golim rukama uvjezbas prvo na mojoj cuni
...meth, doktore...jal nas to pape rimski/vatikanski posvetio?
Koja greška??? Fino piše "ovaj put, otpjevao je..." Eminu inače pjeva....
Ma dobro, tip je zelio obraditi stvar na neki drugi umjetnicki nivo, ne znam da li mu je uspjelo, ali nije lose sto je pokusao.
Nije lik dobar , majke mi !!!!!
zreo za sokoca, on i internacionalac, poznatiji kao lajk kurva
Respect... Ovakve treba postaviti kao ambasadore.Vise bi dobra uradili za nas narod nego postojeci za milion godina.
ovakve treba baciti u samicu, ovo su debili mrtvi
bolje covjek pjeva na bosanskom nego vecina sarajevskih tezgarosa koji se usude da nesto otpjevaju na engleskom jeziku.
Ja tarzana i carssssssafa..cccc
Za koreografiju se pobrinuo Branko Djuric, sejtan na kanafi : )
Nije zapjevao na bosanskom nego na srpskom, a bolje da nije. Bas me zanima da je Janika Balaz odsvirao "Evo srcu mome radosti" zamotan u pelene kao ovaj sarlatan, da li bi ga nazivali umjetnikom ili bi zavrsio u sobi sa tapaciranim zidovima. Kad su jednom Dzoniju rekli da Boris Lejner i Vjestice nastupaju sa carapama na glavama, rekao je "neka sledeci put stave kurtone pa da zavrsimo sa tom komedijom". Drugim rijecima, ovaj idiot je mogao otpjevati ovu divnu, ljubavnu pjesmu kao covjek, a ne kao ljudska larva. Onda bi se mozda i mogao zvati umjetnikom, a ovako samo pajacem.
srpski je potekao iz bosanskog pitaj vuka karadžića glupane nebeski
srpski je potekao iz bosanskog pitaj vuka karadžića glupane nebeski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja licno mislim da se on ovdje izigrava sa sevdalinkom. Ovako izigravajuci Tarzana na lijani i sa prepoznatljivim dubokim intonacijama sevdalinke mislim da jedino sto su prisutni mogli razumjeti i vidjeti je aaaaaaaaaa i Tarzan.
Prodajem zlatnog ljiljana, zlatni je sigurno, pišao sam se na njega i nije mu ništa bilo
kad vam je ljiljan toliko bitan, što ste zaboravili Srebrenicu? gdje su druge dvije Srebrenice kad smo "svi isti" kako vi kažete?
aleksa, gdje će ti duša, il u raj il u dzennet...
Nisam znao Bgm da je srpska pjesma, a ni to da Srbi nazivaju Sellam ,sta je u pitanju?
...zaj­ebancija :)
vlado jbg nisam trazio tvoje misljenje...:-))