Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako "nesto veliko", kada su svi već XY puta svirali u Sarajevu do sada? Ako pogledamo neke druge Beer Fest, dolaze mnogo veća svjetska imena. Ideja OK, ali ove bendove sam već gledao nekoliko puta u SA. Shvatam da je kriza!
Možeš i dalje da ga nastaviš primati rektalno , bijedniče . Napravi nešto pa poseravaj . Znam da ćeš doći na festival , pa kad vidiš kako to izgleda možeš lagano da crkavaš od ljubomore . Jedva čekam da ti donesem kilu naranži na Podhrastove , fukaro ljudska !!!
Pocko i ostali "organizatori", Nataknem i tebe i ove cmarove zvane "Dvadesetorica"! Grupa isfrustriranih i neuspjesnih neduhovitih maminih i tatinih sinova. Neoriginalni do bola i smijesnih samo tebi i ovim FGR retardima iz Izloga.
Pocko gnome, FUJ! I samo tvoje komentarisanje ovdje pokazuje kakvi bjednici organizuju ovaj festival. Dabogdda propali!
Damir Kurban
hvala drug
pocko p.e.d.e.r.uuuuu
Jednodnevna 7KM , dvodnevna 10KM i trodnevna 15 KM
zna li neko posto je upad?
Coki ga ublehašu . Ako imaš nešto protiv mene hajde da to ti i ja riješimo , poserem ti se u usta papanska . Pun mi je k...c više lajatora poput tebe , bjedniče .MRŠ PEDERČINO !!!!
boli me racku
Pa jesu li Urban i HP na budžetu BiH pa su toliko često kod nas i uzimaju toliku lovu? Ko se sve naziva organizatorom i šta sve nazivamo manifestacijama i događajima, loše mi bude...
Konačno nešto veliko u Sarajevu!!!