Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovaj s Pala izgleda nije iz BiH??
vala ovaj sa pala je bas pretjerao sa onim izvjestacenim carsijskim naglaskom... ko da je kod sebilja odrastao, sa campom i ekipom... bas vjestacki... kompleksi su cudo... uvijek su me nervirali ti trosa jalijasi sa "eki fol š'a ba itd" naglaskom...
ma ponijelo ga malo, a mozda je i odrastao, pa je vremenom odlucio da malo zamjeni sredinu zivljena kojaje malo manje bucna i s cistijim vazduhom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svaka cast... i hvala za lijepe nastupe.. i ujedno mi je drago kada vidim kako su lijepo primljeni od strane publike, sto je dokaz da oni sto po ovim portalima laprdaju i sire mrznju nisu u pravu... zato svi vi sto mrzite i sirite mrznju uzalud vam trud... sve se vidi..
Slažem se, svaka pristojna knjiga historije SVE govori o tome ko koga ovdje mrzi i zašto i ko UPORNO ŽELI suživot, "bratstvo i jedinstvo" kroz povjerenje ali koji UVIJEK biva kažnjen za to kroz GENOCID koji se u REDOVNIM razmacima PONAVLJA nad njegovim narodom! ;)
Maharadza je izrekao apsolutno istinu, ne mogu da vjerujem da mu dajete minuse. Pa zar ste toliko naivni? Nek vas ne zavaraju komentari na portalima, uzmite komentare na vijesti o Ratku Mladicu,Krajisniku,Srebrenici i tome slicno pa ce te vidjeti ko i sta se krije u nasim komsijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikada ni u bunilu kad bih popio kolonsku vodu nebih dosao na taj zakljucak!!!
Haris je prekrasan i talentovan dječak, uživanje je slušati ga. I ispravka autoru teksta: Dječak pjeva od 9. godine a ne 9 godina.
Ovo je ono po naški:"zapjevaj od muke." S obzirom koliko muka imamo nije ni cudno sto samo pjevamo.. Udri brigu na veslje...
dobri su al Tamari nisu ni do koljena
sta ce tamo haris kad njemu glas jos nije mutirao? da li ce se dijete znati nositi sa slavom a onda sa zaboravom? premlad je.
Jer Željko zna zašto... (Y)
Kakav ZMBT X Factor super !!
a sta znaci VISLJE??????
Armin je sladak momak,ima lijep i cist glas. Haris jos uvijek mutira i ne svidja mi se njegov.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Treba ti pod hitno pichke.
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem...nase dijete tu sarajevsko a ono i drvlje i kamenje...umjesto da podrzimo rad ovih nasih dragulja Harisa,Armina,Ilme,jok ko veli kad meni nije dobro nemoj ni njima da bude,pa pljuj po djeci...Cudni li smo Boze dragi!
2x Fuad Backovic Deen :)
Mislim da ovo prelazi granice dobrog ukusa. Izgleda da će stari vicevi dobiti nove verzije. P: Šta Bošnjak dobije kad se rodi? O: Plan Beograda ispod jastuka. P: Kako bi izgledao Beograd da Bošnjacima svijetle oči. O: Kao Las Vegas. Pitam se zašto su moji drugovi izginuli. Ovaj narod nema nikakvog samopoštovanja prema sebi. Ne znam što smo se otcjepljivali od Jugoslavije.
Pa nisu ti drugovi izginuli da bi camili u nekoj bosanskoj carsiji.Samo se pitam gdje ti zivis i da li si ikada bio negdje vani,gdje je bolje,ljepse,gdje ljude ne zanima ko si,sta si,gdje se ne okrecu za tobom samo zato sto nisi iz te carsije.Beograd je pojam i metropola,ko je jednom bio zna o cemu pricam,to je svjetski grad.Pa i onaj Amar,je li vi zaista vjerujete da ce se nekada vratiti iz BG da zivi u sarajevo,ne budite smijesni,BG je BG.
Ima li iko da ne zna pjevati?
Hjoj svake hefte neki novi "oduševi"... Koji kretenizam jbt