Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja volim zabranjeno pušenja ma ša volim obožavam Burina je King a ovu malu nebi odgurno sa sećije :)
Oooo, vidi Jakova
Sa njim bi zeljo bio najveće iznenadzenje u ligi šampiona
Sa njim bi zeljo bio najveće iznenadzenje u ligi šampiona
Samo mu kostobrani fale
Samo mu kostobrani dale
Sejo imal buraz zime u tim stucnama?
\"A ti si ili isfrustrirani pitar,ili si nacionalista ili neki dosljak???\" Ni pitar, ni nacionalista, ni dosljak, na tvoju zalost, a kamoli frustriran. Znam sto sam, gdje sam i sto je moj identitet. Rodjen na Kosevu, odrastao u Novom Sarajevu, isao u osnovnu na Grbavicu,navijam fala bogu za Zelju, roditelji nisu iz BiH, pa samim tim nisam nijedan od tri \"konstitutivna plemena\" nacionalista. I pored svega, Sejo, Halid Beslic, Plavi orkestar, Brega sve SELJAK do SELJAKA. Ti o Losi fino pricas, eno ga zbog para na DM kanalu - vrhunac karijere. Sta su ti ljudi ucinili od ono malo kulturne i urbane scene Sarajeva, to ne moze unistiti ni deset Mladica.
Druze,reci ti meni odakle si i za koga navijas,a ja cu tebi dati dijagnozu!? Nista konstruktivno nisi rekao,poredis bregu,koji nije seljak nego izdajnik,sa sejom legondom koji je mogao pobjeci kao i svaki estradni umjetnik,a on pogotovo,mama mu je iz dalmacije pa je imao i gdje! Onda pricas i o losi??? Kao ne moze selo iz glave??? Losa nije seljak,mada mu je muzika losa a o glasu da ne govorim.Ali covjek ima respekt i nije seljak kao ni gore navedeni.Mozda su losi umjetnici,izdajnici ili prevaranti,ali Sejo ne spada ni u jednu vrstu.Sejo je prije svega covjek,pa onda Bosanac i Sarajlija,pa umjetnik i u svemu legenda! A ti si ili isfrustrirani pitar,ili si nacionalista ili neki dosljak???
Jel to covjek koji za razliku od mnogih ostane(a mogao je i pobjeci)u opkoljenom gradu i pruza podrsku svojoj drzavi i propagira patriotizam prema istoj....\" Prvo nije mogao otici, jer da jeste pobjegao bi kao i Halid Beslic, Djuro, Sasa Losic... Drugo, da je onda nekako otisao, bio bi nitko, jer je i bio nitko, ovako plovi na nostalgiji prema prijeratnom Pusenju, no to vise ne pije vode!!!!
\"I sta je tebi seljk,sta to predstavlja?Jel to covjek koji se rodi u gradu,slusa rok muziku,pocne svirati rok muziku\" da ti opet ponovim, to sto je netko rodjen u gradu i kao svira rock uopste nije referenca gradjanstva!!!! Evo ti Brega koji danas svira kalasnjikov sa romima i sabackim trubacima, eno ti Plavi orkestar ima novi duet sa Dragonom Mirkovic??!! i tako dalje, i tako dalje... ne moze selo iz glave!!!
Edo Majka, Tarik Filipovic, Adnan Catic = sve SELJAK do SELJAKA!!!! Zajedno sa Sejom koji misli da je zabavan i zivi na kreditima prijeratnog Pusenja!
Na ovom portalu sve seljak do seljaka,papak do papka,dosljo do doslje,pametan do pametnijeg...Ti ces nekom reci da je seljak!? Kad ovi nasi nemaju sluha za muziku,normalno da ce covjek da se obrati nekom drugom!A stalno angazuje neke od nasih glumaca i glumica.Stalno spominje Bosnu,i teme vezane za i istu.Da zeli njima da se uvlaci,sigurno nebi furao sarajevske furke. A zasto onda tako ne pises o npr.Edi majki,,Tariku Filipovicu,Adnanu Caticu(bokseru)ili nekom drugom liku koji zivi i placa porez drugoj zemlji!? I sta je tebi seljk,sta to predstavlja?Jel to covjek koji se rodi u gradu,slusa rok muziku,pocne svirati rok muziku.Jel to covjek koji za razliku od mnogih ostane(a mogao je i pobjeci)u opkoljenom gradu i pruza podrsku svojoj drzavi i propagira patriotizam prema istoj.... Takvi kao ti su pravi seljaci,vjerovatno slusas Seju Kalaca,Sabana i Brenu...Vjerovatno nisi iz SA,a ako jesi,vjerovatno su ti roditelji sljegli iz nekog sela,papcino!!!
Sejo je jednostavno SELJAK!!! To sto je neko sarajevska raja, uopce nije referenca nekog gradjanstva, imas vala u Sarajevu i \"rodjenih\" pa opet nikkao da se naviknu na beton. A to da je patriota, bas stoji, radi u Hrvatskoj, studira u Hrvatskoj, placa porez u Hrvatskoj - pravi patriota!!!!!
Sejo je sarajevska raja,bio je tu u ratu i to je dovoljno!Uz to je i veliki patriota,a za one sto ne znaju,Sejo je pisao tekst i muziku za\"famoznog\"neleta.Napisao je i pjesmu za pitare:\"Nedelja kad je otisao Hase\"iako je zakleti Zeljovac.E to je dragi moji seljaci,pravi SARAJLIJA! SEJO,STIPU LJAKSE JER PRAVA RAJA JE UZ TEBE!!! :)
pa sta su ti jadni hrvati krivi (plus da ne bi hrvata, ne bi ni Bihac bio slobodan), kada je sve ovo Sejino malso, da moze da ovim jugonostalgicnim spotom ljubiti guzove Beogradu i Zagrebu.
i dalje u toku hrvatska agresija na Bosnu... sto ne mogu vise narendanih kora :(