Uoči koncerta u Sarajevu
0
Hari Mata Hari: Ozbiljan je onaj koji traje
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hari mata hari i dino merlin su naj naj naj naj pjevači
SARAJLIJE DOBRO DOSLI NA KONCERT BOSANSKOHERCEGOVACKE LEGENDE HARI MATA HARI (HAJRUDINA VARESANOVICA)SARAJLIJE SA VRATNIKA A VI SUMARI I SELJACINE SA SMRDLJIVIM NOGAMA I USTIMA BEZ ZUBA VRATITE SE TAMO ODAKLE STE I DOSLI U SEHER SARAJEVO.
stvarno ste nekultruni..ne znam ak ose sjecate al ovaj pjevac je jedini na euroviziji bio na vrhu iz bosne...a sigurno vam je tad bilo drago,sto je osvojio trece mjesto...a ko nece da ide nek suti i nek ne vrijeda druge..a up ravu je sto je rekao to u njemackoj...:-(
nek sarajlijice napune druge neke lokale kad dođe seka i neke slicne njoj,kao i u tuzli normalno,a kad ovakav pjevac(PJEVACINA)ima svirku je be te ga..super ste..ralni ste pravo !!
a ti trajes jel? haha haj hari ne kenjaj..
Ovaj Hari je veci ljigavac i lopov od Dine Merlina. BiH4EVER!
@lazni ibraga tj ceto tvoj idol debeli lopov s laktasa dodkrmak opljacka drzavu BiH-nu i narod! ovo je merak dusi,Hari,Dino,Halid pa gdje veceg meraka?!Haj merrrrraaaakkkaaaaaaaa u vecceeeerrrrrriiiiiiii raaannnnnneeeeeeeeee! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zaboravio sam napisati, ali to se podrazumijeva: 40.000 maraka koje je dobio \"zasluzni umjetnik\" Hari SDA Varesanovic su budzetske pare, otete od ovog jadnog naroda.
U Zagrebu U2, a kod nas Hari SDA Varesanovic na koncertu koji je navodno besplatan, a placaju ga poreski obveznici. Prije zadnjih izbora Hari Mara SDA je pjevao besplatno na predizbornim skupovima svoje stranke, a kada su \"njegovi\" pobijedili prebacili su mu 40.000 maraka kao \"zasluznom umjetniku\". Dabogda mu za lijekova trebalo sve sto je pokro od ovog jadnog naroda zajedno sa SDA.
kako glupo razmišljaš...zasto to mi nismo normalni (mi koji smo ostali i branili na bilo koji nacin BiH)? pa i hajvan kad mu napadnes njegovo stado, njegovo prebivalište brani i nedozvoljava da mu uništiš ono što je njegovo, a ne čovjek koji je razumno biće sa i istim animalnim nagonima da dozvoli da ga drugi unište i protjeraju...zar po svi zakonima prirode nije nenormalnije otići (POBJEĆI) i napustiti svoje ognjište nego ga braniti?
YEBO TE VAREŠANOVIĆ
KOLIKO JE SAMO LOVE POKRADENO U IME SREBRENICE OD STRANE POLITICARA KOJI DO JUCE NISU ZNALI DA POSTOJI SREBRENICA A HARI JE NAPLATIO SVO TRUD I RAD I NIKOGA NIJE POKRAO.I ZATO DOSTA SA TIM GLUPOSTIMA JER VECIH LOPOVA OD POLITICARA U BIH NEMA NA CIJELOME DUNJALUKU.
NISAM NI JA BIO U RATU I ZATO SAM OSTAO NORMALAN A NE KAO VI KOJI STE RATOVALI PA VAS SADA J.. KO STIGNE POCEV OD TIHICA,SILAJDZICA ,DODIKA I OSTALIH MAFIJASA KOJI SU POKRALI DRZAVU A JA BAREM NISAM UCESTVOVAO NI U PRVOM A NI U DRUGOM ZLODJELU . HARI JE CAR I SVAKA MU CAST SAMO PAMETNI OPSTAJU A BUDALE KUKAJU !
pedercina obicna, goni ga u vraga.
Zasto mrziti nekoga ko nije bio u ratu,pa svi smo samo imali svoju sudbinu.Mi nemozemo kriviti nekoga za to sto mu je nafaka bila negdje drugo,a tebi meni u ratu.Nemamo pravo suditi ljudima,jer se radi o sudbini i nafaki,cesto se bolje primaju oni koji su pucali na nas nego raja iz dijaspore,ali zassto ta mrznja,kad se trebamo voliti i postovati kao braca,i pomagati.JAKO RUZNO ZVUCI KAD NEKOGA MRZIS ZBOG TVOJE ILI NJEGOVE SUDBINE,A NIKO OD NAS NE ODREDJUJE NISTA.